News Flash:

Persoanele ranite in accidentul de pe Lacul Snagov au varste cuprinse intre 28 si 37 ani. Barbatul inecat are 60 de ani

14 Iunie 2015
1342 Vizualizari | 0 Comentarii
barca pe snagov
Cele cinci victime de pe Lacul Snagov, dupa ce doua ambarcatiuni s-au ciocnit, au varste cuprinse intre 28 si 37 ani, iar persoana gasita inecata este un barbat de 60 ani, a anuntat duminica, Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti.
Coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, a declarat, pentru AGERPRES, ca in urma accidentului au rezultat cinci victime, dintre care una "in aparenta" nu prezenta leziuni si a refuzat transportul la spital.
Potrivit medicului, dintre celelalte patru victime, doua au fost transportate la Spitalul Elias si doua la Spitalul de Urgenta Floreasca, toate prezentand politraumatisme.
"Cele doua victime de la Spitalul Elias au traumatisme craniocerebrale minore, fracturi de membre inferioare, inclusiv fracturi deschise. Am transportat la Spitalul Floreasca doua victime, din care una in stare grava, cu politraumatisme, traumatism craniocerebral grav, care prezenta o coma post traumatica, cu traumatism craniofacial plus fracturi de membre inferioare", a spus Oprita.
El a precizat ca cealalta victima din cele doua duse la Spitalul de Urgenta Floreasca prezenta si ea traumatism craniocerebral si fractura deschisa de membre inferioare, fiind internata la Sectia de ortopedie.
Apelul de urgenta din noaptea de sambata spre duminica a fost primit la ora 00,24.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007284 (s)