News Flash:

Perchezitii la zeci de persoane din Timis banuite de contrabanda cu tigari

26 Februarie 2016
1714 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii politie2
Politistii specializati in combaterea criminalitatii economice din Timis au facut joi 35 de perchezitii domiciliare, pe raza judetului, la persoane banuite de contrabanda cu tigarete, la actiune participand 130 de politisti, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Politistii specializati in investigarea criminalitatii economice fac, in baza autorizatiilor emise de Judecatoria Lugoj, 35 de perchezitii domiciliare, pe raza judetului Timis, la persoane banuite de contrabanda cu tigarete, potrivit unui comunicat de presa transmis de Inspectoratul Judetean de Politie Timis.
In iunie 2015, politistii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca mai multe persoane necunoscute desfasoara activitati ilegale de comert cu tigari de contrabanda, in pietele din municipiul Lugoj si in localitatile din mediul rural arondate, respectiv Gavojdia, Costeiu, Racovita, Nadrag, Ghizela, prejudiciind astfel bugetul consolidat al statului.
Anchetatorii vor pune in aplicare 32 de mandate de aducere, persoanele depistate urmand a fi duse pentru audieri la sediul Politiei Municipiului Lugoj.
La actiune participa 130 de politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, Serviciului de Investigatii Criminale, Politiei Municipiului Timisoara, luptatorii Serviciului pentru Actiuni Speciale si tehnicieni criminalisti.

politistii timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005770 (s)