News Flash:

Cat castiga lunar ca profesor sotia lui Klaus Iohannis

28 Ianuarie 2015
1397 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a avut anul trecut un venit lunar net de 2.187 de lei, aceasta fiind de 24 de ani profesoara de limba engleaza la Colegiul „Gheorghe Lazar“ din Sibiu.
Iuliana Luiza Scutaru, sotia consilierului prezidential Adrian George Scutaru, a incasat anul trecut din functia pe care o detine in cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) venituri salariale lunare de 30.425 de lei pe luna. ZF a facut acest calcul analizand veniturile sotiilor demnitarilor mentionate in declaratiile de avere ale presedintelui Klaus Iohannis si ale consi-lierului sau Adrian George Scutaru, publicate recent pe site-ul Administratiei prezidentiale.
Sorin Roibu, managing partner al firmei de consultanta in HR si executive search Arthur Hunt.Fotograf: Silviu Matei
Anomaliile salarizarii din sistemul bugetar continua la cativa ani de cand, teoretic, functioneaza o lege a salarizarii menita sa aduca echitate in sistem.
„Intr-un sistem de salarizare trebuie plecat de la nivel strategic pe verticala, iar Guvernul trebuie sa isi prioritizeze obiectivele pentru o anumita perioada. In acest context, se pare ca ASF este o institutie mult mai importanta pentru Guvern decat este o scoala sau un liceu“, a explicat Sorin Roibu, managing partner al firmei de consultanta in HR si executive search Arthur Hunt.

carmen iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006641 (s)