News Flash:

Pepe, anunt de ultima ora pentru fani. Artistul e in culmea fericirii

29 Septembrie 2017
970 Vizualizari | 0 Comentarii
pepe
Pepe este in culmea fericirii. Artistului ii merge foarte bine in cariera muzicala, dar si in afaceri. A deschis gradinita si a povestit ca vrea sa atraga cat mai multi copii. 


Artistul Pepe a incarcat astazi o imagine in mediul online in care si-a anuntat toti urmaritorii sa vina cu copiii la noua sa gradinita pe care o are cu Raluca, sotia sa. Cantaretul nu a facut anuntul singur. In bratele sale este nepotul sau care ii si seamana. 


"Hai !!! Sa fie gradinita plina !!! ❤️" a scris Pepe.


Cantaretul are zambetul pana la urechi, e fericit, asta in timp ce nepotelul sau care ii este si fin este incruntat semn ca nu stie ce se petrece. 


Pepe si Raluca sunt cei care detin intreaga gradinita. Este o afacere de familie pentru care s-au pregatit din timp.  


“A fost ideea Ralucai, sotia mea, sa facem o gradinita. Iar hotararea am luat-o impreuna, in cateva zile. Gradinita va functiona in casa in care a copilarit Raluca, pe care am cumparat-o noi, situata undeva in zona Bucur Obor, o casa foarte mare, construita cu suflet de socrul meu, si se va numi «Rosa Maria». I-am reconfigurat interiorul, am renovat-o la interior si exterior, iar acum suntem in faza in care achizitionam mobiler si rechizite si angajam personal autorizat. Ne dorim sa avem o gradinita cu optionale incluse, care sa dezvolte copiii pe partea artistica, spre muzica si actorie. Este foarte posibil sa avem aici si o cresa, dar si after school. Gradinita «Rosa Maria» isi va deschide portile in luna septembrie”, a spus Pepe cum ceva timp despre noua lor afacere.

Sursa: spynews.ro

pepe artistul pepe raluca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010030 (s)