News Flash:

Invata sa crosetezi “punct steluta” cu acest tutorial simplu

28 Septembrie 2017
954 Vizualizari | 0 Comentarii
jasstitch3

Trebuie să recunosc că nu știu prea multe despre crosetare. Am încercat o dată, dar a fost un dezastru total. Însă am o prietenă care este absolut obsedată de această îndeletnicire și în fiecare an, ea croșetează eșarfe și pălării frumoase pentru toată lumea. I-am cerut câteva sfaturi despre cum să stăpânesc mai bine această artă și ea mi-a spus că trebuie să practic mai mult acest lucru, de asemenea, ea a menționat că învățarea diferitor tipuri de ochi este o modalitate foarte bună de a crea mai multe funcționalități (de exemplu, densitatea) și modele extraordinare.

Din păcate, n-am ținut cont de sfatul ei de a practica mai mult, dar lucrurile ar putea să se schimbe după ce am văzut acest model superb de croșetat. Se numește punct Jasmine, sau punct steluță, și în timp ce pare incredibil de complicat, acest model este considerat de fapt a fi pentru începători!

În diagrama de mai jos, veți vedea că fiecare stea este de fapt făcută din două rânduri de “puncte de lanț”.

jasstitch1

Anabelia Craft Design – Pinterest


“Punct steluță” este un model destul de dens și este minunat pentru a croșeta poșete, pălării și cardigane!

jasstitch3

Bag-o-day Crochet & More YouTube

Schimbarea culorilor la fiecare câteva rânduri este o modalitate foarte bună de a face modele unice!

jasstitch2

kittybirdsFlowershop Etsy

 

Desigur, va fi nevoie de practică pentru a te obișnui cu tehnica și a învăța această croșetare, dar rezultatele cu siguranță merită osteneala iar tutorial-ul video de mai jos vă va ajuta la creșterea vitezei de executare de-a lungul procesului!

Urmăriți acest tutorial video pentru a învăța rapid să croșetați acest model superb! Și nu uitați să împărtășiți acest lucru cu familia și prietenii pasionați de croșetare!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: metaspoon.com


crosetare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 32 queries | Mysql time :0.016293 (s)