News Flash:

Pentru femei: Ce nu-ti va spune niciodata medicul ginecolog

19 Februarie 2016
4846 Vizualizari | 0 Comentarii
la ginecolog2
Potrivit unui sondaj realizat de revista Cosmopolitan, peste 2000 de femei s-au plans ca principalul inconvenient al vizitei la ginecolog este graba cu care se efectueaza controlul de specialitate.

Si lipsa timpului pentru ca medicul sa explice anumite lucruri. Printre „lucrurile pe care ginecologul nu ti le spune”, sunt mentionate urmatoarele: Testul pentrudepistarea virusului papiloma uman se poate face si o data la trei ani, daca ultimul test a fost normal. Nu este nevoie sa-l repeti in fiecare an, asa cum este recomandat la testul Papanicolau. “Daca il repeti in fiecare an, nu se intampla ceva rau in corpul tau, se simte doar la portofel”, a declarat pentru Cosmopolitan Mary Jane Minkin, doctor ginecolog, potrivit evz.ro.

Medicii se feresc sa recomande pilula de a doua zi, tocmai de aceea se cunosc destul de putine lucruri despre ea. Desi este mai sigur sa o iei in primele 24 de ore de la un contact sexual neprotejat, mai ai totusi o “fereastra” de 72 de ore in care pilula isi poate exercita efectele. “Daca depasesti acest termen, nimeni nu isi garanteaza eficacitatea”, a adaugat dr. Minkin.

sondaj cosmopolitan femei inconvenient ginecolog graba papanicolau
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005255 (s)