News Flash:

MIRACOL! Acest leac natural trateaza psoriazisul si alte boli de piele

18 Februarie 2016
79019 Vizualizari | 1 Comentarii
psoriazis
Psoriazisul este o boala care apare atunci cand celulele pielii cresc prea repede. Semnale defecte din sistemul imunitar cauzeaza formarea de noi celule ale pielii in doar cateva zile, in loc de saptamani, cum ar fi normal. Organismul nu are capacitatea de a integra excesul de celule, astfel incat acestea se aduna pe suprafata pielii si formeaza leziuni.

Aceasta afectiune este incurabila, insa poate fi tinuta sub control, astfel incat pacientul va uita ca traieste cu acest stigmat.

Pentru a prepara acest leac natural aveti nevoie de ¼ cana de pudra de turmericorganic si 2 cani apa filtrata. Puneti totul intr-o oala mica si tineti-l pana cand amestecul este gata sa fiarba. Asezati apoi amestecul intr-un recipient si pune-l in congelator. Ori de cate ori e nevoie, ia din pasta cam o lingurita si aplica generos pe zona afectata. Daca vrei sa aplici pe timpul noptii, dupa ce aplici pasta, panseaza cu tifon sau cu o carpa curata pana dimineata.

Aceasta pasta s-a dovedit eficienta pentru afectiuni ale pielii precum psoriazis si chiar eruptii usoare. Acest amestec poate fi depozitat in congelator timp de o luna fara sa se strice. Nu-ti face griji daca raman urme galbene sau portocalii pe piele, culoarea dispare intr-o zi.

psoriazisul celulele pielii leziuni afectiune stigmat turmeric apa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

RM Wellness Romania  | #8584
Buna ziua
Pentru cine cauta un tratament adjuvant care sa ofere rezultate incontestabile in PSORIAZIS, este rugat sa ne contacteze la 0757 135 084
Ganduri bune!
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005783 (s)