News Flash:

De Ziua Energeticianului

Pe 20 iulie, Colterm organizează Ziua Porților Deschise la uzina de apă din Timișoara

18 Iulie 2023
293 Vizualizari | 0 Comentarii

Cu ocazia celebrării Zilei Energeticianului, Colterm a decis să organizeze Ziua Porților Deschise la uzina de apă din Timișoara, care este considerată și o centrală hidroelectrică de către locuitorii orașului. Evenimentul va avea loc joi, 20 iulie.

Uzina de apă este una dintre cele mai vechi și importante vestigii industriale din Timișoara, reprezentând un adevărat muzeu al tehnicii. Aceasta este situată pe strada Frederic Chopin, numărul 1, în Cartierul Fabric, în apropierea noului parc al uzinei.

„Am pregătit un program relaxant pentru toți vizitatorii care vor onora evenimentul nostru. Acesta nu se limitează doar la vizitarea mașinilor și utilajelor care datează din perioada imperială și care au fost remarcabil conservate de-a lungul timpului, sau la explorarea fascinantei săli de lemn, ci include și o componentă de socializare. Vă invităm să vă alăturați nouă pentru o ceașcă de cafea, un suc, o înghețată sau chiar un snack. Nici cei mici nu au fost uitați. Pe măsură ce părinții vor avea ocazia să admire și să fotografieze priveliștea panoramică excepțională a zonei și întregul baraj văzut de sus, copiii se pot bucura de o zonă special amenajată pentru ei, cu un topogan gonflabil unde se pot juca și se pot distra”, a transmis Colterm.

Publicul va avea acces începând cu ora 14:00, iar programul se va încheia la ora 22:00.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004885 (s)