News Flash:

Vă place rock-ul?

Guns N' Roses concertează, duminică, pe Arena Naţională din București

14 Iulie 2023
372 Vizualizari | 0 Comentarii


Formația Guns N' Roses, reunită pentru prima dată în componența sa consacrată, va susține un concert duminică pe Arena Națională din București, conform informațiilor furnizate de agerpres.ro.

Membrii trupei pentru turneul mondial din 2023 sunt Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer și Melissa Reese.

Fanii vor avea ocazia să asculte hit-uri precum „It's So Easy", „Bad Obsession", „November Rain", „Street of Dreams", „Knockin' on Heaven's Door", „Nightrain" și „Paradise City".

Conform unui comunicat emis de Emagic, în deschiderea spectacolului va concerta Phil Campbell and the Bastard Sons. Phil Campbell, fost chitarist la Motörhead, va veni la București împreună cu cel mai recent proiect al său, The Bastard Sons, înaintea lansării celui de-al treilea album al lor, intitulat „Kings Of The Asylum", ce urmează a fi lansat în vara acestui an de către Nuclear Blast Records, conform informațiilor furnizate de site-ul Emagic.

După concertul din București, Guns N' Roses vor susține concerte pe 1 iulie la Budapesta, pe Puskás Arena, și pe 22 iulie la Atena, pe Olympic Stadium.

Phil Campbell and the Bastard Sons vor începe concertul în jurul orei 18:00, iar Guns N' Roses vor urca pe scenă în jurul orei 19:30.

Accesul pe Arena Națională va fi permis începând cu ora 16:00 prin cele trei intrări de pe bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu și bulevardul Pierre de Coubertin.

Datorită caracterului evenimentelor live, programul poate suferi modificări. Organizatorii recomandă participanților să consulte site-ul www.emagic.ro, pagina de Facebook www.facebook.com/emagic.romania și pagina oficială de Facebook a evenimentului.

Pentru a evita posibilele aglomerări, organizatorii recomandă publicului să țină cont de zona pentru care și-au achiziționat bilete: Zonele Standing B, Tribuna 1 Vest și Tribuna Oficială - acces prin intrarea de pe strada Maior Coravu; Zona Standing A - acces prin intrarea de pe bulevardul Pierre de Coubertin; Zona Tribuna 2 Est și Peluza Sud - acces prin intrarea de pe bulevardul Basarabia.

Accesul fiecărui participant va fi permis doar prin poarta alocată sectorului pentru care a fost achiziționat biletul.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu băuturi sau alimente aduse din afara locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle, deodorante etc.), recipiente de plastic, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanțuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căști de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală de hârtie A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

Accesul în zona de concert va fi permis cu aparate foto compacte, brichete, medicamente (acestea sunt permise doar dacă sunt însoțite de rețetă medicală sau orice alt document înlocuitor, cu o doză zilnică maximă), insulină, inhalatoare pentru astm.

Pentru asigurarea siguranței publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții vor fi supuși unui control corporal amănunțit la cererea agenților de securitate.

Este strict interzisă înregistrarea audio sau video a spectacolului. Managementul artistului poate confisca orice aparat de înregistrare audio-video folosit în acest mod de către participanți, conform informațiilor furnizate de sursa citată.

În timpul spectacolului se pot folosi luminile stroboscopice, care pot afecta persoanele cu epilepsie fotosensibilă.

Accesul copiilor sub 12 ani la concert nu este recomandat din cauza nivelului puternic de zgomot. În cazul în care părinții decid să vină însoțiți de copii mici, o vor face pe propriul lor risc, achiziționând bilete de acces și pentru aceștia. Pentru copii se recomandă utilizarea căștilor de protecție sau dopurilor auditive. Căștile de protecție sau dopurile auditive nu vor fi furnizate de organizatori. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult.

În incinta Arenei Naționale, spectatorii vor avea la dispoziție băuturi alcoolice, băuturi răcoritoare, apă, cafea, înghețată și food trucks. Toate băuturile vor fi servite doar în pahare. Produsele pot fi achiziționate atât în numerar, cât și cu cardul la toate barurile, dar datorită numărului mare de participanți, plățile cu cardul pot înregistra întârzieri.

Barurile vor fi deschise în toate zonele destinate publicului: Gazon A, Gazon B, inele și zona VIP. Fumatul va fi permis doar în zonele desemnate.

În incinta Arenei Naționale vor exista și puncte de vânzare pentru merchandise oficial, unde produsele pot fi achiziționate atât în numerar, cât și cu cardul.

Acoperișul stadionului va fi deschis pe toată durata concertului, indiferent de condițiile meteorologice.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005612 (s)