News Flash:

Pavel Stratan: „Nu e sotia, e fiica mea, Cleopatra” :) Nu mai e deloc pustoaica de alta data. Uite cum il asteapta acum Cleopatra Stratan pe Ghita! E sexy rau :) FOTO

17 Iulie 2017
13486 Vizualizari | 0 Comentarii
ghita

Cleopatra Stratan are numai 14 ani, dar este celebra pe piata muzicala de la noi din tara de mai bine de 10 de ani si, inca de cand a facut primii pasi in aceasta industrie, fiica lui Pavel Stratan i-a cucerit pe toi.


Gingasia, frumusetea si talentul sunt numai cateva dintre cuvintele care o descriu pe frumoasa Cleopatra. Un adevarat fenomen, Cleopatra a castigat rapid primele locuri in topurile muzicale de la o varsta frageda si a sustinut concerte in fata a mii de oameni.

 

Pavel Stratan a publicat pe pagina lui Facebook o imagine in care apare alaturi de frumoasa lui fiica, iar fanii au ramas pur si simplu fara cuvinte cand au vazut cat de mult a crescut Cleopatra.

In cele mai recente imagini de pe pagina de Facebook, fanii sunt tinuti la curent cu evenimentele la care participa Pavel Stratan, dar si Cleopatra, iar fanii ii marturisesc de fiecare data ca are o voce angelica.


Transformarea este atat de surprinzatoare, pentru unii, încât micuța și tatăl ei au fost protagoniștii unui episod de-a dreptul ilar.
”Odată, pe stradă, un fan a crezut ca e nevastă-mea. Eu i-am zis: Nu e sotia, e fiica mea, Cleopatra. Am ras copios de aceasta intamplare hazlie”, a povesit Pavel.

 

sa66sa67


sa68sa69

 


cleopatra stratan pavel stratan cleopatra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005918 (s)