News Flash:

ACCIDENT INCREDIBIL la Busteni! O masina a lovit in plin un urs care traversa DN1

16 Iulie 2017
1299 Vizualizari | 0 Comentarii
urs masina
Un sofer si sotia lui se pot lauda ca au scapat nevatamati, dupa ce au privit ursul in ochi prin parbrizul masinii, la iesirea din Busteni. Animalul a traversat Drumul National 1, iar soferul nu a mai avut timp sa reactioneze. In urmatoarea clipa ursul a fost lovit de botul masinii si proiectat in parbriz, dupa care a cazut inapoi, pe sosea. Surprinzator, dar a reusit sa fuga in padure imediat dupa accident. Norocosi au fost si cei doi soti care au scapat doar cu sperietura. 
Soferul conducea linistit si n-a avut timp de reactie cand a dat... nas in nas cu ursul. Animalul a ajuns intr-o clipa direct pe parbrizul masinii.  
Impactul a aruncat ursul pe sosea, de unde s-a ridicat si a fugit in padure. Nici soferul nu a fost ranit, dar nu si-a mai putut continua drumul catre Capitala. Incidentul s-a produs pe DN1, la iesirea din Busteni spre Sinaia, unde locuitorii se plang ca nu au liniste din cauza ursilor, scrie observator.tv.
Localnicii spun ca traiesc cu spaima in san, dupa ce animalele au dat iama in gospodarii. Masuri s-au luat. Cativa ursi au fost relocati dar problema e departe de a se fi rezolvat. Deocamdata, echipaje de jandarmi si politisti locali patruleaza in zona.

busteni sinaia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006643 (s)