News Flash:

CUTREMUR IN TELEVIZIUNE! SCANDALUL care a zguduit cel mai important post public TV din Romania! PREZENTATOAREA TV... acuze ce au legaturi cu PROSTITUTIA

17 Iulie 2017
9489 Vizualizari | 0 Comentarii
matinal0

Dezvăluire BOMBA in media romaneasca! Considerata, cel putin la nivel declarativ, un etalon de moralitate in presa, televiziunea publica ascunde in randurile sale si personaje care au avut activitati necurate, asa cum e cazul unei prezentatoare TV!


Aura Poterasu, prezentatoarea matinalului de la TVR, a decis să părăsească postul public și să iasă din presă.

Ea nu a detaliat motivele plecării, însă numele jurnalistei a apărut într-un dosar de proxenetism, în care aceasta a dat declarații în calitate de martor, scrie poatenustiai.ro.

O jurnalista foarte bine vazuta de la Directia Stiri a fost implicata intr-un dosar de prostitutie de lux, in care s-au pronuntat deja mai multe condamnari la inchisoare!


La 28 de ani, Aura Poterasu sustine ca televiziunea a fost visul ei, iar inca de cand era mica, aceasta prezenta emisiuni pentru copii. “Daca n-as fi jurnalist, as fi o femeie normala, de felul celor pe care nu de putine ori m-am trezit ca le invidiez. Ciudat, nu?! “ declara jurnalista.

 

“Mi-am dorit sa lucrez intr-o redactie de stiri unde relevanta informatiilor sa primeze, in detrimentul senzationalului. Sunt fericita ca in TVR am intalnit oameni de la care pot sa invat permanent” mai spunea Aura, fericita ca a fost angajata intr-o redactie “de elita”.

AS8AS9


AS10

 

Galerie Foto

matinal.png
aura poterasu jurnalistei proxenetism jurnalista
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004738 (s)