News Flash:

Patru semne ca barbatul cu care te vezi e slab dotat

15 Decembrie 2016
1473 Vizualizari | 0 Comentarii
frigida
In general, femeile sunt fortate de imprejurari sa-si aleaga un iubit in functie de considerente non sexuale, cum ar fi simtul umorului ori politetea. Dupa ce treci la etapa mai avansat ale relatiei poti descoperi ca ceva lipseste la barbatul aparent perfect... un anumit numar de centimentri!

Nu e drept! Barbatul poate ghici marimea pe care o porti la sutien chiar in timpul in care i te prezinti, iar el pretinde ca se uita la buzele tale... Noi trebuie sa ne indragostim nebuneste de el si sa-l dezbracam pentru a vedea cu ce anume l-a inzestrat mama natura.

Ca sa eviti deziluzii sexuale de acest gen, te invit sa descoperi semnele care prevestesc ca barbatul de care esti interesata nu este foarte dotat!

Diferenta dintre degetul aratator si cel inelar

Mult timp s-a crezut ca marimea penisului este direct proportionala cu mainile, nasul sau talpile barbatului. Aceste corelari au fost intre timp desfiintate de catre oamenii de stiinta, care le-au catalogat drept afirmatii vreun fundament real.

Iata ca un grup de cercetatori asiatici vine cu o noua ipoteza, de aceasta data mai plauzibila. Se pare ca lungimea penisului depinde de raportul dintre lungimea degetului aratator si cea a degetului inelar. Cu cat este mai mic raportul, deci degetele au lungimi asemanatoare, cu atat este mai dotat barbatul respectiv.

Studiul isi bazeaza concluzia pe faptul ca raportul dintre degetul aratator si cel inelar este determinat de expunerea prenatala la testosteron si estrogen, hormoni sexuali, care determina  dezvoltarea aparatului genital. Asadar, corelarea dintre lungimile celor doua degete amintite si lungimea penisului poate fi explicata medical. 

De exemplu, s-a mai demonstrat ca raportul dintre cele doua degete poate prevesti si riscul de cancer la prostata. Barbatii cu degetul aratator mai lung decat cel inelar au de trei ori mai multe sanse sa nu sufere vreodata de acest tip de cancer.

Doctorul  urolog Tae Beom Kim si colegii sai au constatat existenta acestei legaturi dupa ce au studiat 144 de pacienti cu varste trecute de 20 de ani, care nu sufereau de disfunctii sexuale, care sa le afecteze in vreun fel lungimea penisului.

Asa ca fii mai atenta atunci cand il tii de mana pe acel tip dragut la primele voastre intalniri!

Alte semne ca un barbat este slab dotat ar fi acestea:

-    Inca n-ati ajuns sa faceti sex, dar el ti-a aratat deja cat de bine se pricepe sa faca sex oral. Asta pentru ca incearca sa te impresioneze, inainte de a te dezamagi.

-    Nu ti-a vorbit nicidata despre penisul lui. Barbatii dotati tind sa se laude sau sa faca macar un mic apropo despre "cat de mare e", pentru a te determina sa intri mai repede in patul lor ca sa te convingi…

Sustine ca marimea nu conteaza , ci modul in care "o" folosesti. Niciun barbat bine dotat nu va spune asta! (sursa: unica.ro)

marimea sutien
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006687 (s)