News Flash:

Pare normala, dar cand se dezbraca socheaza pe toata lumea! Ce ascunde aceasta femeie pe sub haine. Wow, nu am mai vazut asa ceva…

9 Mai 2017
1878 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie normala
La prima vedere femeia din imaginea alaturata pare normala, insa nu este deloc asa.
Aubrey Johansen, in varsta de 25 de ani, din Statele Unite, ajunsese sa sufere de obezitate morbida si sa cantareasca nu mai putin de 160 de kilograme.
Nu se gandise niciodata sa faca o schimbare in stilul ei de viata nesanatos pana in momentul in care, la o serie de analize si controale amanuntite, un medic i-a spus ca, daca va mai continua asa, nu va mai trai mai mult de 15 ani.
Speriata, femeia si-a schimbat radical obiceiurile, a facut o operatie de micsorare a stomacului si a ajuns astfel sa scape de 72 de kilograme in decursul unui an.
Acest lucru nu s-a lasat insa fara urmari; ea a ramas cu foarte multa piele in exces, care ii atarna inestetic de corp. Aubrey insa nu se sfieste sa isi afiseze corpul si chiar si-a facut un cont de Instagram, care a strans pana acum peste 43.000 de fani, in care isi prezinta povestea.
„Nu imi este deloc jena de pielea pe care o am acum in exces, imi aminteste mereu despre razboiul pe care l-am dus cu obezitatea si pe care l-am castigat. Evident, voi face o operatie prin care o voi inlatura, dar vreau sa transmit un mesaj important: nimanui nu ar trebui sa ii fie rusine cu corpul sau”, a spus ea.

Iata cum arata Aubrey inainte:.



aubrey johansen
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010333 (s)