News Flash:

Adelina Pestritu e istorie! Speak s-a cuplat cu o bruneta de mare efect

9 Mai 2017
1356 Vizualizari | 0 Comentarii
speak si adelina
Speak, fostul iubit al Adelinei Pestritu, a plecat la mare single si s-a intors ”in arealationship”. Desi parea ca sufera inca dupa fosta lui iubita, artistul s-a lasat prins in mrejele unei alte brunete superbe.
Singur de jumatate de an, Speak a reusit sa-si deschida inima si bratele pentru alta femeie. Despartirea de Adelina care in mod evident nu s-a produs in cei mai buni termeni si care, la fel de evident, i-a lasat un gust amar, parea sa-l fi saturat de amor. Dar, ce sa vezi, atmosfera de la mare, distractia si euforia specifica minivacantei de 1 Mai i-au schimbat putin optica. Astfel, Speak s-a lipit de o bruneta drumusica foc, precum marca de scrisoare.
Nu se lauda cu asta pentru ca e baiat discret, dar cei prezenti in clubul in care s-au desfasurat ”ostilitatile” pot spune cu mana pe inima ca intre ei e pura chimie.
Fata, bruneta, pe numele ei Diana, nu este tocmai straina de showbiz, ci face parte din el, ce-i drept, tangential. Tanara este verisoara cunoscutului vlogger BRomaniaMatei Dima.
Se pare ca Matei este si cel care le-a facut lipeala intrucat, in ultima perioada, a fost nedespartit de Speak.
Asadar, Adelina este istorie, Diana este acum la putere! 


speak adelinei pestritu in a realationship iubita adelina amor bruneta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004657 (s)