News Flash:

Ce mananca Raluka la fiecare masa a zilei pentru a arata bine

8 Mai 2017
1410 Vizualizari | 0 Comentarii
raluka1
Una dintre principalele probleme cu care se confrunta doamnele este cu siguranta teama de a nu se ingrasa, pentru ca, cu atatea bunatati pe masa e greu sa te abtii. Raluka este o norocoasa pentru ca desi nu se abtine de la nimic arata foarte bine.
“Nu ma tem neaparat de kilogramele in plus pe care le voi lua, pentru ca le dau jos relativ repede. In schimb, ma tem sa nu imi fie rau, pentru ca obisnuiesc sa mananc incontinuu, de toate. Incerc sa ma abtin dar niciodata nu rezist prea mult. Cred ca de asta face mama atat de multa mancare”, ne-a spus ea, in exclusivitate.
Raluka, 27 de ani, ne detaliaza meniul zilnic.
Micul dejun
Recunosc, de multe ori nu reusesc sa iau micul dejun. Stiu cat de important este sa mancam dimineata… ca sa avem energie intreaga zi. Cand ma trezesc mai devreme, imi fac omleta cu rosii, preferata mea.
Sfat: Imi place ca stii cat de importanta este masa de dimineata, asa ca incearca sa nu o mai sari.
Pranz
La pranz, de obicei, mananc piept de pui sau de curcan la gratar, cu cateva legume alaturi. Este o masa sanatoasa si consistenta, iar asocierea de alimente, ma ajuta sa ma mentin si in forma.
Sfat: O alegere foarte buna, dar poti incerca si o supa crema de legume cu cateva crutoane.
Gustari
Nu iau de obicei.
Sfat: La fel ca si micul dejun, gustarile sunt foarte importante. Asa ca trebuiesc luat de doua ori pe zi. Un fruct sau cateva migdale sunt suficiente pentru a avea energie.
Cina
Daca ajung seara tarziu mananc o salata Caesar sau greceasca. Cand am inspiratie, imi place sa „ma joc” cu ingredientele si sa creez retete noi.
Sfat: Incearca sa iti faci timp pentru cina pana in ora 20. Asata mai ales ca sari peste micul dejun. Ciao.ro

raluka micul dejun pranz gustari cina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005149 (s)