News Flash:

INCREDIBIL! Condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, ANULATA printr-o gafa majora!

10 Februarie 2017
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea liviu
O bomba juridica cu efect intarziat sta sa explodeze. Imediat dupa ce i-a fost publicata motivarea in Dosarul "Referendumul", Liviu Dragnea a explicat ca trebuie sa se uite cine a semnat-o. Liderul PSD stia ca oricine ar fi semnat-o inseamna o incalcare a legii si asta conduce la anularea deciziei judecatoresti.

Legea obliga ca magistratul care a pronuntat hotararea si a judecat sa o si redacteze, iar in acest caz, hotararea nu poate fi redactata si semnata de toti judecatorii, asa cum prevede legea. Livia Stanciu nu avea cum sa o semneze, decat prin abuz in serviciu, pentru ca acum este la Curtea Constitutionala, iar in oricare dintre cazuri, fie ca a fost semnata de altcineva in locul ei, fie ca au semnat doar ceilalti membri ai completului de judecata, aceasta motivare este nelegala, deci nula, tragand dupa sine si hotararea judecatoreasca.


„Motivarea hotararii si hotararea sunt nule, pentru ca motivarea face parte din hotarare, deci nu produce efecte juridice. Nu-i poate lua locul nimeni unui judecator care a facut parte din completul care a judecat. Greseala este ca Livia Stanciu, inainte de a pleca, trebuia sa-si redacteze toate hotararile. Greseala il avantajeaza pe Liviu Dragnea, pentru ca in acest moment nu mai are condamnare penala. Niciun judecator care paraseste sistemul sau este transferat nu poate pleca pana nu isi incheie toate dosarele. Exista precedent in acest sens si chiar am avut cauze care s-au rejudecat, tocmai pentru ca judecatorii au plecat la pensie fara sa redacteze motivarea, iar astfel au fost anulate hotararile”, explica avocatul Bogdan Barbuceanu, profesor de Procedura Penala la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, informeaza Jurnalul.

redacteze livia stanciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004752 (s)