News Flash:

Șpagă prin Revolut, la Timișoara. Un șofer s-a ales cu dosar penal

19 Februarie 2021
786 Vizualizari | 0 Comentarii

Nici șpaga nu mai este ce a fost, la Timișoara. Un șofer a fost trimis în judecată, după ce i-a dat 500 de lei mită unui polițist care l-a oprit în trafic. Banii au fost transmiși prin Revolut, și nu într-un mod „fără urme”.

Totul s-a petrecut în 24 decembrie 2020, în Timișoara. Șoferul a fost oprit de poliție pentru control, însă avea permisul de conducere suspendat. I-a oferit agentului 500 de lei mită pentru a-l ierta, iar banii au fost trimiși prin aplicația Revolut. În câteva secunde.

„Procurorii au reținut că în data de 24.12.2020, după ce a fost sancționat contravențional pentru că a condus autoturismul pe un drum public din Timișoara, fără a avea asupra sa permisul de conducere, inculpatul M.A.-I. ar fi dat agentului constatator, prin aplicația Revolut, suma de 500 lei, cu titlu de mită, cu scopul de a nu i se întocmi dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, în condițiile existenței suspiciunii că inculpatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”, povestesc procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Dosarul a ajuns acum pe masa magistraților de la Tribunalul Timiș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004786 (s)