News Flash:

CJ Timis isi doreste un aquapark la Sânnicolau Mare

18 Februarie 2021
765 Vizualizari | 1 Comentarii
aquapark

La Sânnicolau Mare ar putea fi construit un aquapark de mari dimensiuni. Proiectul a fost discutat de președintele CJ Timiș, Alin Nica, în cadrul unei întâlniri cu primarul orașului timișean.

Un astfel de aquapark ar putea ajuta enorm la valorificarea potențialului Sânnicolaului Mare. Acesta poate fi stimulat de Consiliul Județean prin asocierea în cadrul unor proiecte de anvergură, precum construirea acestui aquapark de mari dimensiuni.

Subiectul a fost abordat de președintele CJ, Alin Nica , în cadrul unei întâlniri de lucru cu primarul orașului, Dănuț Groza. Șeful CJ Timiș și-a manifestat deschiderea pentru identificarea unei modalități legale de asociere în acest caz. Mai mult, Nica a propus includerea unor asemenea investiții în cadrul strategiei de dezvoltare a celor de la ADR Vest, pentru a se înlesni accesarea de fonduri europene.

În trecut, când Alin Nica era primarul comunei Dudeștii Noi, s-a încercat realizarea unei investiții similare, cu fonduri europene, în această localitate.

Șeful CJ a discutat cu primarul din Sânnicolau Mare și despre noutățile aduse de proiectul bugetului național pentru anul 2021, una dintre cele mai importante vești pentru UAT-uri fiind acoperirea de la bugetul de stat a 90% din costurile cu salariile asistenților sociali, fapt ce va lăsa mai mult loc în bugetele locale pentru investiții și alte cheltuieli.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Boychova Ignatova  | #51127
Ofertă de împrumut foarte fiabilă. Contact: (Cetelem.customer@aol.com) Număr Whatsapps (+33 754 439 021). Domnule, doamnă, companie sau persoană fizică, căutați finanțare pentru relansarea activităților dvs. fie pentru finalizarea unui proiect, fie din orice alt motiv, atunci orice este posibil la noi. Acordăm împrumuturi personale cuprinse între 5.000 EUR și 8.000.000 EUR, cu o rată nominală a dobânzii de 03%, indiferent de suma solicitată. Așadar, profitați de finanțarea noastră rapidă și fiabilă, nu rambursați nimic în primele 3 luni. Pentru a iniția un proces de împrumut, vă rugăm să specificați în cererea dvs. de împrumut suma exactă și perioada de rambursare pe care ați dori-o. Un credit vă angajează și trebuie rambursat. Verificați capacitatea de rambursare înainte de a vă angaja. Contact pentru solicitări de împrumut personal e-mail: Cetelem.customer@aol.com / Număr Whatsapps (+33 754 439 021)
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005983 (s)