News Flash:

Pachet de unt cu sistem antifurt, intr-un Carrefour din Cluj-Napoca! Cati lei costa

20 Decembrie 2022
320 Vizualizari | 0 Comentarii
antifurt

Imaginea zilei a fost surprinsa intr-un supermarket din Cluj-Napoca. Un clujean a publicat o poza cu un pachet de unt, protejat de o capsula antifurt. Semn ca in urma scumpirilor halucinante din ultima perioada, oamenii sunt tentati sa fure chiar si cele mai banale produse.

Astfel, lantul de magazine Carrefour din Cluj-Napoca a decis sa foloseasca sisteme antifurt chiar si pentru pachetele de unt.

„Cum iti dai seama ca situatia e super nasoala. La Carrefour untul, untul!, e protejat in capsule antifurt”, a scris barbatul pe pagina sa de Facebook.

Si nu este nimic iesit din comun daca ne gandim ca, potrivit datelor prezentate de Institutul National de Statistica, preturile la unt in anul 2022 au crescut cu 43,43%. Lucru usor de observat la rafturile magazinelor, chiar si la cele care spun ca au cele mai mici preturi.

Romanii scot din buzunare tot mai multi bani pentru alimentele de baza, iar asta pe langa majorarea facturilor la gaze si electricitate. Astfel, un pachet de unt a ajuns sa coste acum in magazinele Carrefour nici mai mult nici mai putin decat 15,99 de lei.

Sursa: Stiridecluj.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006299 (s)