News Flash:

Omul de afaceri Ovidiu Tender, audiat din nou la DNA

3 Februarie 2015
1289 Vizualizari | 0 Comentarii
Omul de afaceri Ovidiu Tender a venit si marti la la DNA, pentu a da declaratii atat in dosarul in care a facut un denunt impotriva Alinei Bica, cat si in cazul plagerii sale vizand faptul ca ar fi fost inselat la cumpararea unui avion.
Ovidiu Tender a ajuns la sediul DNA cu putin timp inaintea orei 15.00 si nu a facut la intrare nicio declaratie.
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca omul de afaceri urmeaza sa ofere anchetatorilor lamuriri privind denuntul pe care l-a facut impotriva Alinei bica.
De asemenea Tender urmeaza sa faca mai multe declaratii lamuritoare, privind plangerea pe care a facut-o in 2010 potrivit careia ar fi fost inselat de o firma de la care a dorit sa cumpere un avion.
Tender a facut plangerea in cursul anului 2010 la Parchetul instantei supreme, reclamand faptul ca a incheiat cu societatea Toyo Motor si cu alte persoane private un contract de leasing ce avea ca obiect cumpararea unui avion. Valoarea contractului a fost de 15 milioane de dolari, suma din care s-ar fi achitat mai mult de jumatate din bani. Potrivit plangerii, Ovidiu Tender nu ar fi primit avionul pentru care a platit mai bine de opt milioane de dolari. Avionul ar fi fost adus in tara la scurt timp dupa incheierea contractului, dar, din cauza faptului ca nu s-au facut documentele de transport si de inregistrare la Registrul Aviatiei, "avionul a plecat". Dosarul a ajuns intre timp la DNA.
Tender a fost audiat si luni, la DNA, el precizand atunci ca a venit in cazul furtului avionului si ca nu a fost chemat pentru a da declaratii dupa ce a facut un denunt impotriva Alinei Bica, dar ca se bucura de arestarea acesteia.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006808 (s)