News Flash:

Florian Coldea, audiat pe 9 februarie la Comisia SRI, dupa acuzatiile Elenei Udrea

3 Februarie 2015
1018 Vizualizari | 0 Comentarii
coldea
Directorul interimar al SRI Florian Coldea va fi audiat in 9 februarie, la ora 10.00, de Comisia parlamentara de control al SRI, printre temele discutiilor aflandu-se acuzatiile Elenei Udrea si situatia generata de demisia lui George Maior de la conducerea serviciului.
Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului  parlamentar  asupra  activitatii  Serviciului  Roman de Informatii a stabilit ca pana la data audierii reprezentantii SRI sa puna la dispozitia Comisiei informatiile necesare.
Conform unui comunicat al comisiei, temele audierii vor fi:  "perspectivele de evolutie ale principalelor riscuri si amenintari la adresa securitatii nationale a Romaniei  in anul 2015 si pregatirea SRI pentru contracararea acestor riscuri; analiza situatiei generate de demisia lui George Maior din functia de director al SRI; analiza situatiei generate de afirmatiile/acuzatiile la adresa SRI si a conducerii interimare a SRI, aparute in spatiul public in ultimele zile".
Un alt subiect care va fi discutat de comisie cu membrii conducerii SRI va fi "analiza impactului modificarilor legislative din ultima perioada asupra activitatii SRI".
Elena Udrea a lansat, incepand de vineri, acuzatii grave la adresa lui Florian Coldea. Presedintele Comisiei de control SRI Georgian Pop a declarat duminica, agentiei MEDIAFAX, ca audierea conducerii intrerimare a SRI va fi precedata de o ancheta interna in cadrul Serviciului cu privire la afirmatiile lui Udrea. Mediafax.ro

elenei udrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 33 queries | Mysql time :0.053663 (s)