News Flash:

Omar Hayssam, condamnat definitiv la 24 de ani si patru luni in dosarul "Manhattan"

2 Noiembrie 2016
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
omar hays
Omar Hayssam a fost condamnat la 24 de ani si patru luni in dosarul "Manhattan", cauza in care era acuzat de inselaciune si delapidare prin intermediul unui grup de firme numit "Manhattan", decizia Curtii de Apel Bucuresti fiind definitiva.
"Aplica inculpatului Omar Hayssam pedeapsa cea mai grea de 13 ani si 4 luni inchisoare, sporita in mod succesiv, in conditiile art. 34 alin.(1) lit. b) din Codul penal din 1969 cu 11 ani, inculpatul avand in final de executat o pedeapsa de 24 de ani si 4 luni inchisoare", se arata in decizia instantei.
Omar Hayssam a fost condamnat in prima instanta de Tribunalul Bucuresti la 13 ani si patru luni de inchisoare, la care s-a adaugat un spor de zece ani, pedepasa finala fiind de 23 de ani si patru luni. La ultimul termen de la Curtea de Apel procurorii DIICOT au cerut un spor de pedepasa mai mare de zece ani, solicitare admisa de instanta, sporul fiind de 11 ani.
Sirianul Omar Hayssam a fost trimis in judecata de DIICOT in luna octombrie a anului 2012, alaturi de fratele lui, Mohamad Omar, cumnatul sau, Mihai Nasture, si doi parteneri de afaceri, Viorel Vasile Mafteuca si Doina Farladanschi, toti fiind acuzati de inselaciune si delapidare, prin intermediul unui grup de firme, numit "Manhattan". Mai multe imobile, terenuri si instalatii industriale, precum si peste un milion de euro au fost puse sub sechestru in acest dosar.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1380 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005489 (s)