News Flash:

Oferte pentru TURISMUL BALNEAR: Preturi intre 330 si 360 lei pentru sase nopti de cazare intr-o statiune balneara

24 Ianuarie 2014
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
Patronatul din turismul balnear lanseaza mai multe oferte speciale, printre care si "O saptamâna de refacere" prin care un loc de cazare într-o camera dubla cu mic dejun pentru o perioada de sase nopti costa între 330 si 360 de lei în perioada 25 ianuarie - 30 aprilie.
"În pret sunt incluse si doua proceduri pe zi. În cazul în care turistii prefera acelasi pachet, dar cu doua mese pe zi, tarifele urca la 470 lei pentru hotelurile de doua stele si 540 de lei pentru cele de trei stele", potrivit unui comunicat transmis MEDIAFAX de Organizatia Patronatelor din Turismul Balnear (OPTBR).
Programul "Decada balneara" presupune zece zile de sejur, pensiune completa, minim sapte zile de tratament si doua proceduri pe zi si costa 710 lei de persoana pentru structurile de doua stele si 830 de lei pentru cele de trei stele.
Un alt program, "Hai la bai!", pentru o perioada de sase zile cu pensiune completa), doua proceduri pe zi si cinci zile tratament este disponibil la tarife de 625 lei, respectiv 750 lei.
"Wellness balnear" include trei nopti de cazare, doua zile de demi-pensiune, o masa festiva, acces la piscine, sauna si sala de sport, doua proceduri tip wellness (masaj sau sedinta de întretinere faciala/cosmetica) si costa 625 de lei pentru hotelurile de trei stele si 650 de lei pentru cele de patru stele.
La programe participa unitati de cazare din Amara, Baile Felix, Baile Herculane, Baile Tusnad, Baile Olanesti, Buzias, Calimanesti-Caciulata, Covasna, Geoagiu Bai, Lacu Sarat, Moneasa, Pucioasa, Sângeorz-Bai, Sinaia, Slanic Moldova, Stâna de Vale, Turda, Tusnad si Vatra Dornei.
Si ANAT a lansat programul "Înscrieri timpurii", care presupune acordarea unor reduceri de pret de pâna la 30% pentru turistii care aleg sa achizitioneze un pachet de servicii turistice cu 
plata integrala în perioada 1 februarie – 31 martie 2014.
Oferta cuprinde hoteluri si unitati de cazare de la doua la patru stele pe litoral, în statiunile montane, balneare si de agroturism, precum si în Delta Dunarii. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1082 (s) | 33 queries | Mysql time :0.039290 (s)