News Flash:

Oana Roman si-a surprins din nou fanii: „Nu e de ajuns sa iubesti. Ceva lipseste”

28 Iulie 2017
981 Vizualizari | 0 Comentarii
oana roman plange
Dupa ce a anuntat ca in relatia ei totul este bine si frumos si ca un divort nu este pe aproape, Oana Roman si-a luat din nou fanii prin surprindere. Aceasta a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj care lasa loc de interpretari.
Oana Roman si-a pus din nou fanii pe ganduri. Dupa ce in sfarsit parea ca totul s-a linistit in viata ei, aceasta a postat un nou mesaj pe pagina ei de Facebook, in care spune ca desi este o persoana onesta si echilibrata din viata ei lipseste ceva, dar ca nu stie cu exactitate ce.
„Cred ca multi dintre voi ati simtit macar o data nevoia sa faceti o introspectie a propriei vieti. Sa stati in liniste sa va ganditi ce ati gresit, ce nu ati facut indeajuns, ce trebuie reparat si care este drumul de urmat in continuare. Eu simt asta acum. Incerc sa inteleg de ce nu am reusit unele lucruri pe care mi le-am propus, unde am gresit si cum pot sa-mi schimb viata ca sa ma simt cu adevarat implinita. Am realizat ca nu e de ajuns sa fii corect, bun, cinstit, serios si pregatit. Nu e de ajuns sa iubesti, sa te dedici altora, sa faci bine, sa ajuti si sa fii sprijin. Nu e de ajuns sa-ti faci treaba si sa fii super pregatit. Nu e de ajuns sa-ti iubesti si sprijini apropiatii pentru ca si ei sa te iubeasca. Ceva lipseste. Incerc sa inteleg ce…”, a scris Oana Roman pe Facebook…
In urma cu doar cateva saptamani, Oana Roman si sotul ei, Marius Elisei, au fost la un pas de divort din cauza unei discutii tensionate. Cu toate acestea, neintelegerile au parut a fi doar de moment, pentru ca la doar cateva ore distanta cei doi au anuntat ca relatia lor se bazeaza pe fericire si iubire si ca nu urmeaza sa se desparta.

oana roman marius elisei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005095 (s)