News Flash:

Gabriela Cristea, la un pas de divort de Tavi Clonda: „I-am zis, gata!”

28 Iulie 2017
2042 Vizualizari | 0 Comentarii
cristea si tavi
Gabriela Cristea a dezvaluit ca a facut nenumarate tratamente pentru a ramane insarcinata. Anul trecut a fost unul teribil pentru ea si chiar a avut discutii cu Tavi Clonda. Sarcina a venit insa pe cale naturala, o bucurie pe care o asteptau de ani buni.
Prezentatoarea Gabriela Cristea mai are doua luni si va deveni mama. A luptat mult timp pentru ca acest mare vis al ei sa devina realitate. A facut multe tratamente, insa sarcina a venit pe cale naturala. Relatia cu Tavi a fost in pericol la un moment dat deoarece vedeta se saturase ca in fiecare zi sa mearga la medic, scrie poatenustiai.ro.
„Ma impresioneaza oamenii din jurul meu care au cu totul si cu totul o alta atitudine. Vine un copil pe lume. Domnul de la machiaj imi spunea ca s-ar apuca si de un copil cand se uita la mine. (…) Doamne, daca ti-as arata cate mesaj primesc pe Facebook de la anumite fane. La inceputul lui noiembrie am inceput ultimul ciclu de tratament. I-am zis atunci sotului meu ca nu mai pot. Totul se invartea in jurul acestor tratamente. Toata lumea stie. Mergeam la doctor o zi una nu. I-a zis in noiembrie gata. A venit luna ianuarie, a fost o perioada in care nu am mai facut astfel de tratamente, nimic. In februarie m-am trezit putin insarcinata. De la natura. Este o minune de la Dumnezeu. Am avut o perioada cand m-am certat putin cu el. Esti ca insetatul ala care cauta in desert. (…) Anul trecut a fost cel mai greu an din viata mea.Am facut patru tratamente FIV.” a spus Gabriela Cristea intr-o emisiune TV.
Vedeta a dezvaluit si cand se va muta in casa noua si in ce stadiu este cu camera fetitei.
„Camera nu este inca gata. Eu am vrut sa fie mai asa, diferita. Deocamdata am vopsit-o. Asteptam mobila sa vina. Credem ca ne mutam la sfarsitul lui august, inceputul lui septembrie. Nu o sa imi fie greu pentru ca voi sta in mijlocul patului si voi spune tu faci aia, muti aia. Nu poate sa imi spuna nimeni nimic pentru ca sunt iansarcinata.” a mai declarat vedeta.
Gabriela Cristea a dezvaluit si care este programul ei zilnic.
„Ma trezem la sapte si jumatate. Bag micul dejun. Apoi mai dorm o ora. Apoi nu imi mai cere de mancare. Nu am renuntat la multe. Nu am avut probleme. Am renuntat pentru ca nu mi-a mai venit mie sa mananc. Nu am mai mancat peste. In toata sarcina am mancat peste de trei ori.” a zis prezentatoarea.
Gabriela Cristea si Tavi Clonda au si cateva variante de nume pentru fetita lor care va veni pe lume peste doua luni.
„Avem cateva liste de nume. Inca nu ma hazardez. Probabil pana in ultima zi nu o sa stie daca numele pe potriveste. Trebuie sa o vezi. (…) Ieri am fost sa fac un curs. M-am pregatit pentru ca sunt nave spatiale. Toate sunt facute ca sa le ajute pe mame.” a mai spus Gabriela Cristea.
Gabriela Cristea si Tavi Clonda vor deveni parinti, pentru prima data, in toamna acestui an, dupa ani de chin si tratamente costisitoare. Gabriela Cristea si Tavi Clonda asteapta sa devina parintii unei fetite.

gabriela cristea tavi clonda micul dejun
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006399 (s)