News Flash:

ATAC DUR la adresa lui Cristian Pomohaci

28 Iulie 2017
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
pomohaci
Mara Banica este una dintre vocile din showbizul romanesc care s-a aratat inversunata impotriva atitudinii preotului Cristian Pomohaci, dupa ce acesta a fost acuzat ca ar fi corupt un minor si ca ar fi intretinut relatii sexuale cu barbati si totusi continua sa practice preotia. Mara Banica a publicat pe contul sau de Facebook un comentariu foarte critic la adresa lui Cristian Pomohaci prin care incearca sa-i explice de ce crede ca Dumnezeu il iubeste, in ciuda faptului ca a fost tarat intr-un scandal mediatic ce pare sa nu mai ia sfarsit:

«Draga Pomo, in primul rand, scuza-ma ca-ti zic Pomo, asa ii spun eu de ceva vreme, n-am un motiv anume, a venit natural, pur si simplu. Acum, ca ti-am justificat apelativul, vreau sa-ti lamuresc niste chestii.
Pe mine m-au botezat in secret ai mei. Ca bunicul era ofiter si era nasol in vremea aia. M-au dus pe furis la o biserica de pe Calea Victoriei si, cu usile inchise, au dat un pagan si au primit un crestin. Stii ce spun, nu? Ai prestat si tu chestii d-astea o gramada, nu te invat eu, ce naiba! Pardon cu naiba asta, dar nu-i din suflet, sa stii!

«Draga Pomo, ca sa nu ma pierd in amanunte, eu cred ca exista Dumnezeu si Rai. Si, prin deductie, exista si Diavol si Iad. Eu cred ca Dumnezeu asta de care tu ai facut misto la greu ti-a dat o palma, si nu, nu pe buci, ca acolo pariez ca-ti place. Pomo, eu cred ca Dumnezeu te iubeste. Pentru ca altfel te lasa asa, sarlatan si escroc pana la viata de Apoi. Si te duceai in Iad. Si acolo nu-ti luai sulite anale, prietene. Crede-ma, era nasol.»

mara banica preotului cristian pomohaci relatii sexuale sulite anale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005294 (s)