News Flash:

Capitala si alte 16 judete sub Cod galben de ceata

21 Ianuarie 2015
1392 Vizualizari | 0 Comentarii
Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit, miercuri dimineata, pana la ora 11,00, atentionarile nowcasting de ceata valabile pentru municipiul Bucuresti si alte 16 judete.
Potrivit meteorologilor, in municipiul Bucuresti si pe arii extinse in judetele Teleorman, Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, sudul judetelor Arges, Dambovita si Prahova, inclusiv A1, A2, A3, drumurile nationale si europene aferente se vor semnala ceata, care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m, si burnita.
De asemenea, ceata, burnita si polei se vor semnala si pe spatii relativ extinse in judetele Botosani si Galati si local in judetul Neamt, inclusiv drumurile europene si nationale aferente.
Acelasi fenomene vor fi prezente si in judetul Valcea (inclusiv municipiile Ramnicu Valcea si Dragasani), local in judetul Gorj (inclusiv municipiul Targu Jiu) si pe arii relativ extinse in judetele Mehedinti, Dolj si Olt (inclusiv municipiile Drobeta Turnu Severin, Craiova si Slatina) precum si pe drumurile nationale si europene aferente.
Avertizarile de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioada de maximum sase ore, precizeaza ANM.
AGERPRES/
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006322 (s)