News Flash:

Bine de știut!

O nouă parcare în zona Modern din Timișoara

9 Iulie 2024
51 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro

Primăria Timișoara a înlocuit garajele demolate din zona Modern cu o nouă parcare. Locuitorii din zona Modern din Timișoara beneficiază acum de 40 de locuri de parcare noi, amenajate pe strada Eugen Pop în locul garajelor dezafectate.

Echipele Societății de Drumuri Municipale ale Primăriei Timișoara au realizat această parcare folosind dale ecologice și au asfaltat căile de acces. În următoarea etapă, se vor trasa marcajele și se va aduce pământ pentru spațiile verzi, care vor fi amenajate în toamnă, odată cu plantarea copacilor. În cadrul proiectului de eliberare a spațiilor dintre blocuri de vechile garaje, Primăria Timișoara a amenajat peste 300 de locuri de parcare în diverse cartiere ale orașului. În zona Lipovei, au fost create 153 de locuri de parcare, în Șagului 27, iar în Girocului 153. Aceste inițiative au scopul de a oferi locuitorilor posibilitatea de a parca mașinile în condiții civilizate.

„Primăria Municipiului Timișoara a demarat la începutul anului prima etapă a proiectului prin care vizează demolarea a sute de garaje sau clădiri provizorii vechi, majoritatea degradate și amenajarea de locuri de parcare moderne, cu căi de acces și spații verzi”, a transmis instituția.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004819 (s)