News Flash:

Bine de știut!

Municipalitatea timișoreană și-a propus să ofere canotorilor de la CSM Timișoara trei containere

8 Iulie 2024
69 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto debanat ro

Rămași fără bază sportivă pentru schimbare și depozitarea bărcilor, canotorii de la CSM Timișoara vor primi trei containere pe post de vestiare. Aceste containere, primite de municipalitate în perioada pandemiei, erau depozitate la Spitalul Victor Babeș. Canotorii de la CSM Timișoara vor avea, în sfârșit, unde să se echipeze pentru a putea să se antreneze în condiții decente pe Bega. Singurul pas rămas este aprobarea consiliului local.

Odată obținut acordul, aceste trei containere vor fi transferate în Parcul Rozelor, unde canotorii au primit permisiunea să își amenajeze o bază de antrenament pe un teren aflat în administrarea Ministerului Sportului, prin Clubul Sportiv Municipal Timișoara, în baza Actului Normativ nr. 25/05.01.2022 emis de Guvernul României. În prezent, cele 3 containere se află în incinta Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș”. Acestea vor deveni spații destinate activităților sportive, servind drept vestiare pentru sportivii de la secția de canotaj.

”În vederea desfășurarii activității curente a secției de canotaj, se propune darea în administrare către Clubul Sportiv Municipal Timişoara a unui număr de 3 containere, construcții ușoare din elemente modulate, cu destinaţia de folosință în domeniul sportului, cu scopul de a deservi activitatea sportivă, ca spații pentru vestiare pentru sportivii de la secția de canotaj”, se precizează în documentația proiectului de hotărâre.

Vechile vestiare și baza canotorilor, situate până de curând pe partea opusă a Begăi, au fost demolate de primărie, fiind considerate construcții ilegale. În locul acestora a fost amenajată o zonă verde.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006599 (s)