News Flash:

O infuzie de top pentru crizele de fiere

22 Decembrie 2015
1231 Vizualizari | 0 Comentarii
ficatt
Infuzia de cicoare, in cazul crizelor

Proprietati terapeutice in crizele de fiere au remediile cu actiune coleretic-colagoga, care favorizeaza secretia si eliminarea sucului biliar, facilitand digestia. Printre acestea se numara cele din rostopasca si din cicoare. Prepari infuzia de rostopasca din 2 lingurite de planta la o cana cu apa fierbinte. Ia cate o lingura de infuzie la un interval de 3 ore.

Un remediu rapid este si infuzia de cicoare, pe care o prepari din 5 g de frunze uscate (o lingurita de planta) la 250 ml de apa clocotita. Lasa vasul acoperit timp de 3-5 minute, dupa care filtreaza si bea cate 1-2 cani pe zi.

Recomandat pentru neplacerile care apar brusc este si decoctul de cicoare. Il prepari din 7 g de planta maruntita la 300 ml de apa fierbinte. Bea 2-3 cani pe zi, in mai multe reprize, pana cand simptomele cedeaza.

Mai poti incerca si: infuzia de papadie (2 lingurite de planta la 200 ml de apa clocotita, se consuma 2-3 cani pe zi, dupa mesele principale) si cea din fructe dearmurariu (o lingurita de fructe, proaspat macinate, la o cana cu apa clocotita, se beau 2 cani pe zi, prima inainte de micul dejun, dupa care se sta culcat pe partea dreapta 20 de minute. A doua cana se bea in doua reprize: una dupa masa de pranz si una dupa cina).

 


proprietati terapeutice fiere armurariu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007484 (s)