News Flash:

Traian Basescu pleaca in Polonia

21 Decembrie 2015
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat 1
Liderul MP Traian Basescu va merge, luni, la Varsovia. Anuntul a fost facut chiar de fostul sef al statului pe Facebook.

Traian Basescu merge in Polonia. Scopul acestei calatorii este dezbaterea privind tema politicii externe a fostului presedinte polonez Lech Kaczynski.

"La invitatia Presedintelui Republicii Polone, Domnul Andrej Duda, in data de 21.12.2015 voi participa la Varsovia, la o dezbatere avind ca tema politica externa a fostului presedinte polonez Lech Kaczynski. Dezbaterea va prilejui si o analiza la zi a situatiei de securitate din regiune. La dezbatere vor participa si fostii presedinti din Estonia, Cehia, Lituania si Georgia", a scris fostul sef al statului.

Intrebat retoric de un cetatean "cine va va plati drumul? Tot noi prostii platitori de taxe!", Basescu a raspuns ca "nu va alarmati si nu va ingrijorati, toate cheltuielile (transport, cazare, masa plus masina la dispozitie la Varsovia pentru mine si pentru cele doua persoane care ma insotesc) sunt asigurate de partea poloneza. Sau si asa este tot pe banii dumneavoastra?"

traian basescu polonia lech kaczynski andrej duda varsovia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009191 (s)