News Flash:

Nu mai scapam de santiere in Timisoara! Se deschide inca unul. Vezi pe ce strada

17 Februarie 2015
1202 Vizualizari | 0 Comentarii
Se mai deschide un santier in zona de sud a Timisoarei. Reprezentantii Aquatim anunta ca, in a doua parte a acestei luni, incep lucrarile de reabilitare a retelei de canalizare pe un tronson al strazii Mures, in zona Pietei Doina, spre Calea Sagului. Vor fi restrictii de circulatie in zona.
Lucrarile vizeaza o portiune de aproximativ 140 de metri lungime a strazii Mures, unde se va lucra la reteaua de canalizare. In mod normal lucrarile ar trebui sa fie finalizate in aceasta primavara, la sfarsitul lunii aprilie.
„In a doua jumatate a lunii februarie vor incepe lucrarile de reabilitare a retelei de canalizare pe strada Mures, pe tronsonul cuprins intre strazile Harniciei si Gavril Musicescu din Timisoara, pe o lungime totala de circa 140 m. Lucrarile se desfasoara conform Avizului de inchidere a circulatiei nr. DT2014-005109/15.01.2015 emis de Comisia de Circulatie si conform Permisului de spargere nr. 326/23.12.2014 emis de Primaria Municipiului Timisoara, pentru perioada 15.01.2015-27.04.2015. Desi documentele mentionate anterior permit inchiderea circulatiei rutiere pe toata strada si pe intreaga perioada de executie, Aquatim SA, impreuna cu antreprenorul si cu firma care realizeaza supervizarea lucrarilor, vor lua masurile necesare pentru a facilita accesul la imobilele din zona”, au anuntat reprezentantii Aquatim.
Vor fi montate podete/ panouri metalice in dreptul imobilelor direct afectate de santier. Pentru buna desfasurare a lucrarilor si evitarea unor incidente neplacute, operatorul recomanda soferilor sa isi parcheze masinile pe strazile alaturate celor pe care se desfasoara lucrarile, iar pietonilor sa traverseze doar pe podetele special amenajate acolo unde acestea exista, bineinteles, scrie tion.ro.
Cei de la Aquatim admit ca, din cauza lucrarilor, se va produce disconfort in zona, dar spun ca, dupa ce se termina cu santierul, probabilitatea sa apara avarii va fi foarte mica, iar dupa reabilitarea retelelor subterane se va reamenaja strada pe portiunea afectata.
Lucrarile de pe strada Mures fac parte din proiectul Aquatim de extindere si modernizare a sistemului de alimentare cu apa si canalizare din judetul Timis cofinantat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operational Sectorial Mediu. Valoarea acestui proiect, care cuprinde lucrari in localitatile Timisoara, Sannicolau Mare, Jimbolia, Deta, Buzias, Gataia, Recas, Faget, Ciacova, Sacalaz, Sanmihaiu Roman si Utvin, este de peste 118 milioane de euro.

aquatim
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005961 (s)