News Flash:

Nu exista risc de inundatii in Timis, anunta prefectul Eva Andreas

23 Martie 2018
1053 Vizualizari | 0 Comentarii
inundatie2

Precipitatiile abundente cazute in ultima perioada in zona de vest ar putea duce la aparitia de inundatii. Prefectul de Timis spune ca momentan nu exista niciun pericol pentru aparitia unor astfel de probleme.
Ploile si zapezile din ultima perioada ar putea crea, pentru Timis, probleme in urmatoarea perioada, cantitatea de apa acumulata ar putea duce la inundatii. Deocamdata, situatia este sub control, a dat asigurari prefectul de Timis, Eva Andreas, care a verificat la fata locului o serie de lucrari hidrografice aflate in zona Timisului si judetului vecin, Caras-Severin.

„Impreuna cu domnul prefect de Caras am efectuat zilele trecute o vizita la polderul de la Ghertenis, care practic apara judetul Timis de inundatii, in zona Gataia, l-am inspectat personal. Este foarte bine intretinut acest polder. Noi monitorizam in continuare situatia zapezii de pe Semenic, pentru ca zapada de acolo, daca se topeste brusc, poate duce la probleme. Monitorizam totodata si gradul de umplere al lacului Secu, care alimenteaza Resita. Momentan, nu este niciun pericol la nivelul judetului Timis. Practic, in momentul de fata nu suntem in niciun pericol, monitorizam in continuare si avem din doua in doua ore informari vizavi de cotele apelor”, a declarat Eva Andreias.
Constatarile au fost confirmate si de reprezentantul guvernului in Caras-Severin, Matei Lupu.

„Apele vin de la noi spre dumneavoastra, dar va promitem ca facem tot ce putem ca judetul Caras-Severin sa nu inunde judetul Timis”.


prefectul timis caras-severin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005725 (s)