News Flash:

Cum sa devii bogat. Iata care sunt diferentele dintre cele 3 clase sociale

22 Martie 2018
995 Vizualizari | 0 Comentarii
bogat

Sunt doua afirmatii despre bani care par a fi lipsite de logica
Prima afirmatie este ca:

Banii mereu sunt in circulatie, ei vin in mainile tale si pleaca din mainile tale, parca ar parea ca fiecare ar putea sa fie bogat si sarac, dar viata arata ca oamenii bogati raman sa fie bogati, oamenii din clasa de mijloc raman sa traiasca mediu si oamenii saraci raman sa fie saraci.

Si a doua afirmatie este ca
Pentru ca sa fii bogat, trebuie mult sa inveti si foarte mult sa lucrezi. Adevarul este ca daca mult inveti si mult lucrezi, poti creste de la clasa de jos la clasa medie, dar aceasta nu te poate asigura sa ajungi bogat.
Este o regula de aur, foarte populara ” Timpul inseamna bani” .
Din pacate anume oamenii saraci inteleg gresit acecasta afirmatie. Omul sarac crede ca daca va avea un al doilea loc de munca sau daca va munci mai mult va deveni bogat. Maturatorul munceste de diminieata, in timp ce tu inca dormi, dar din pacate … el inca nu a ajuns sa fie bogat.
De ce? Deoarece el urmeaza iteratia – timpul inseamna bani
Acum ne ridicam la nivelul 2. Clasa de mijloc.

Ei au inteles ca afirmatia sa inveti mai mult si mult sa lucrezi este mai corecta, decat sa vinzi timpul tau necalificat.
Astfel ei urmeaza iteratia: Timpul + cunostinte si deprinderi inseamna bani. Astfel ei devin buni specialisti, ingineri, medici sau top manageri. Ei si-au luat o masina, un apartament, traiesc bine, dar niciodata nu ajung sa fie bogati.
Acum ne ridicam la nivelul 3. Oamenii bogati
Ei urmeaza un ciclu diferit. Intre elementul timpului si banilor ei respecta alte 3 etape foarte importante. Si anume:

Etapa 1: Ideea.
Clasa de mijloc merge zi de zi la munca, dar nu are idei marete dupa care sa mearga, merge la munca din obicei si traditie.
Omul bogat niciodata nu va lucra, daca in spatele actiunilor sale nu va sta o ideie clara si mareata, pe care sa o urmeze.

Etapa 2: Investitia.
Orice ideie poate fi valorificata, doar daca se plateste pentru realizarea ei. Cu siguranta au fost situatii cand a-ti afirmat: ”Eu am avut exact asa ideie ca si tipul cela care a realizat-o!”. Diferenta este anume in faptul ca acel tip a valorificat aceasta ideie datorita investitiei. Doar ideia nu este suficienta pentru a deveni bogat. Investitia este utilizarea tuturor resurselor pe care le aveti si anume: timpul, banii, oamenii, cunostintele. Cu cat mai mari sunt investitiile, cu atat mai mare este probabilitatea de a castiga.

Etapa 3: Evolutia continua a strategiei
Multi sunt cei care au avut o ideie, au investit si au pierdut. Dar au ajuns cu adevarat bogati acei oameni, care dupa fiecare pierdere au cautat sa schimbe strategia si atitudinea lor in realizarea ideii.
Astfel clasa de sus urmeaza urmatoarea iteratie: Timpul + ideie + investitie + evolutie inseamna bani

Concluzii: Cele trei nivele sociale sunt
Clasa de jos care traieste dupa principiul timpul inseamna bani
Clasa de mijloc respecta ciclul timpul + cunostinte si aptitudini inseamna bani
Clasa de sus urmeaza iteratia timpul + ideie + investitie + evolutie inseamna bani.
Sper ca aceasta informatie a fost utila pentru a-ti arnaja prioritatile in gandurile tale. 219

sursa: eushtiu.com

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005790 (s)