News Flash:

Nicolae Guta a publicat acum ultimul videoclip filmat cu Denisa! Cum arata cantareata

29 Iulie 2017
2147 Vizualizari | 0 Comentarii
guta2

Starea de sanatata a Denisei Raducu, care a murit duminica dimineata, la doar 27 de ani, se inrautatise in urma cu cateva luni, astfel ca ea s-a dedicat doar tratamentelor, nu si carierei muzicale, de care nu a mai avut cum sa se ocupe.


Cu toate acestea, inainte sa se imbolnaveasca, Denisa a inregistrat, intr-un studio, mai multe melodii in duet cu Nicolae Guta, care ar urma sa apara intr-un album. A fost ultima colaborare muzicala a Denisei, inainte ca aceasta sa cada la pat.



La momentul filmarii, Denisa parea sa fie in plina forma. Ea a schimbat mai multe toalete in timpul filmarilor, pentru fiecare melodie in parte. Hitul albumului se numeste „De ce soarta ne desparte”, versurile refrenului fiind cutermuratoare, tinand cont ca Denisa a murit la putin timp dupa ce a filmat: „De ce soarta ne desparte, de ce trebuie sa fim departe?”. Denisa si Guta nu s-au aflat la prima colaborare, acestia inregistrand mai multe piese in ultimii ani. „Dumnezeu sa te odihneasca! Cele mai frumoase colaborari ale mele au fost alaturi de acest inger pe care Dumnezeu l-a vrut prea devreme langa EL!”, a scris Nicolae Guta pe Facebook, dupa decesul Denisei.

starea sanatata denisei raducu nicolae guta denisa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006029 (s)