News Flash:

A scapat de cea mai rusinoasa problema! Cum arata Andreea Mantea dupa ce si-a facut lipoaspiratie in zona intima. Vezi cum a aparut la plaja

28 Iulie 2017
5814 Vizualizari | 0 Comentarii
mantea

Andreea Mantea este, fără îndoială, una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul autohton, însă asta nu înseamnă că nu a avut în trecut anumite probleme de natură… fizică!


Rușinată de surplusul de grăsime dintre picioare – complet inestetic, ce-i drept -, prezentatoarea TV a decis să apeleze de o intervenție chirurgicală. Mai precis, a făcut lipoaspirație cu laser în zona intimă. Operația, care a costat undeva în jurul sumei de 2.500 de euro, a avut loc la o clinică din Constanța și a durat aproximativ 40 de minute.

 

„Am venit la domnul doctor să mă ajute să scap de anumite… părţi inestetice. Singura soluţie pe care am găsit-o este această lipoaspiraţie cu laser. Mă deranja foarte tare când mă vedeam în oglindă„, recunoaște Andreea. Iar rezultatele se văd, Mantea arătând acum excepțional în costum de baie, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai jos.


a44a45a46a47

andreea mantea sexy
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005838 (s)