News Flash:

Care este felul tau de a fi in functie de zodie

28 Iulie 2017
1246 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscopp
Este limpede ca apa faptul ca nu exista doua persoane in lumea asta care sa corespunda din toate punctele de vedere si care sa fie considerate a fi identice. Orice om are anumite trasaturi ce reusesc sa-l defineasca si care il diferentiaza de cei din jur.
Afla care este felul tau de a fi in functie de semnul tau zodiacal si cum anume te influenteaza acesta.

Berbec
Femeia Berbec este genul de persoana care nu uraste pe nimeni si nici nu poate sa ajunga in acel punct. Are un suflet nobil si chiar daca se enerveaza destul de repede, ii si trece la fel de repede. Tinde sa fie autoritara si tine foarte mult la orgoliul ei, insa se pare ca are succes atunci cand vine vorba de afaceri, dar si de cheltuit.

Taur
Nativa acestei zodii este una dintre persoanele ce reusesc sa oboseasca destul de greu. Pare sa fie o persoana egoista la prima vedere, insa nu se aplica aceeasi regula atunci cand vine vorba de persoanele care-i sunt dragi. Este usor incapatanata si sunt rare situatiile cand este dispusa sa renunte la ideile sale.

Gemeni
Femeia Gemeni este destul de naiva si credula, motiv pentru care de multe ori are de suferit. Are in schimb abilitati bune de negociere si se adapteaza destul de usor noilor situatii. Nativa acestei zodii este foarte descurcareata si are unii dintre cei mai de incredere prieteni, dar ii gaseste putin mai greu.

Rac
Femeia Rac manifesta schimbari bruste de comportament, insa este o persoana creativa si plina de energie. Este sufletista si se simte mereu legata de caminul si de familia sa, motiv pentru care vrea mereu sa fie iubita.

Leu
Nativa acestei zodii este genul de persoana care nu se lasa cu una, cu doua, ci depune mereu toate eforturile pentru a obtine ceea ce isi doreste. Are o minte agila si stie mereu cum sa se foloseasca de abilitatile pe care le are. Responsabilitatile sale nu sunt unele dintre cele mai mici si prefera sa se fereasca de riscurile mari.

Fecioara
Femeile nascute sub acest semn zodiacal stiu ca nimic nu cade din cer, motiv pentru care depun mereu efort pentru a obtine ceea ce isi doresc. Acestea tind sa-si focalizeze atentia intr-o singura directie si sunt foarte responsabile din acest punct de vedere. Uneori fac excese si nu isi asuma riscuri foarte mari.

Balanta
Fiind o fire foarte sociabila, femeia Balanta este genul de persoana care nu duce lipsa de prieteni. Ii place sa cunoasca mereu persoane noi, insa tinde sa fie superficiala atunci cand vine vorba de relatia cu partenerul de viata. Este pacifista si mereu protejeaza persoanele care sunt mai slabe decat ea.

Scorpion
Femeia Scorpion este una dintre persoanele cel mai greu de inteles, dar reuseste mereu sa-i atraga pe altii de partea ei. Atunci cand isi doreste sa obtina ceva, aceasta apeleaza la toate abilitatile ei pentru a-l obtine si implementeaza mereu o strategie bine gandita. Este foarte abila atunci cand vine vorba de a cuceri pe cineva si este o persoana seducatoare.

Sagetator
Filosofia si meditatia sunt elementele care reusesc sa starneasca atentia si interesul nativelor acestei zodii. Sagetatoarele sunt firi optimiste, ce reusesc sa faca fata presiunilor si invata mereu din propriile greseli. Sunt persoane care pun un pret foarte mare pe familie si cauta mereu sa aiba o cariera solida.

Capricorn
Femeia Capricorn este ambitioasa, perfectionista si are standarde destul de inalte. Acesta este capabila sa depuna eforturi foarte mari, atat intelectuale, cat si fizice, mai ales atunci cand stie ca va obtine un castig mare de pe urma lor.

Varsator
Persoana deschisa la tot ceea ce este nou, femeia Varsator este receptiva chiar si la ideile celor din jur. Este o fire sensibila insa este dispusa mereu sa accepte provocari noi. Nu tinde sa cheltuie fara cap si reuseste mereu sa realizeze tot ceea ce isi propune…

Pesti
O fire foarte vulnerabila, femeia Pesti trateaza totul foarte personal. Este mereu obiectiva, dar schimba placa atunci cand vine vorba de propria persoana. Socializeaza foarte usor si nu suporta nedreptatile si minciuna.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004965 (s)