News Flash:

Natura s-a dezlantuit in vestul tarii. Furtuna a facut ravagii la Ineu si Nadlac

30 Iunie 2017
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
nadlac1 600x338
Furtuna a facut ravagii la Ineu si Nadlac.
Acoperișurile a zeci de case au fost luate de vânt, iar o persoană a fost rănită la piață.

Furtuna de joi după-amiază a afectat cel mai mult orașul Nădlac. Localnicii spun că cerul s-a întunecat brusc, iar rafalele de vânt au măturat totul în cale. Primarul orașului, Ioan Mărginean, ne-a declarat că zeci de case au acoperișurile avariate total sau parțial, dar cea mai gravă situație s-a înregistrat în centrul orașului. Vijelia a luat pe sus acoperișul din tablă al unui bloc de locuințe și l-a aruncat lângă piață.

„Vă dați seama că era piața aglomerată la ora aia, putea să fie tragic. O persoană chiar a fost rănită la cap”, a spus edilul-șef. Este vorba de un bărbat, care a fost dus la spital de o ambulanță, medicii afirmând că e în stare bună.

 

Conform primarului, zeci de copaci au fost rupți, căzând pe străzi. Echipele locale de intervenție au deblocat rapid sensul giratoriu din centrul Nădlacului, iar traficul nu a fost afectat.

Vijelia a rupt și linii de medie tensiune, astfel că mai multe zone din oraș au rămas fără curent.

Primarul și forțele locale de intervenție sunt pe teren, pentru a evalua pagubele și pentru a-i ajuta pe localnici.

Ravagii si la Ineu

Vântul puternic a rupt copacii, a spart geamurile Primăriei şi ale fabricii din oraş, a luat acoperişul mai multor locuinţe şi instituţii. A căzut şi tavanul în birourile de la Delphi.
Cel puţin câteva zeci de copaci au fost doborâţi de furtună, joi, în Ineu, blocând traficul rutier în oraş. „Au fost afectaţi în special arborii bătrâni, la mare înălţime. Evaluăm locurile de intervenţie rapidă astfel încât să ştim unde acţionăm cu prioritate” – explică primarul Călin Abrudan. O perioadă de timp a fost întrerupt şi curentul electric, iar reţeaua de telefonie nu a funcţionat în localitate. sursa: Tion.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1344 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005483 (s)