News Flash:

O noua taxa, cea de solidaritate, platita de cei cu venituri mari. Unde vor ajunge BANII

29 Iunie 2017
916 Vizualizari | 0 Comentarii
buget
Noul guvern intentioneza sa introduca o noua taxa – cea de solidaritate, pentru cei cu venituri de peste zece salarii minime pe economie, bani ce vor ajunge la bugetul pentru Sanatate, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse politice.
“S-a gandit aceasta taxa pentru cei care au venituri ce depasesc zece salarii minime pe economie. Banii vor ajunge la bugetul pentru Sanatate”, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse politice.
Pe site-ul PSD a fost postat recent un noul program de guvernare depus in Parlament de guvernul Tudose. Documentul prevede introducerea unor noi taxe si impozite: contributia de solidaritate, taxa pe produsele nocive, impozitul suplimentar pe resurse naturale. In acelasi timp dispare impozitul pe dividende, incepand cu 1 ianuarie 2018, iar impozitul pe venit scade de la 16% la 10%.
Pe de alta parte, pentru a colecta mai multi bani la buget, cabinetul Tudose doreste sa majoreze cu minimum 20% impozitul pe profitul obtinut din extractia de resurse naturale care nu sunt prelucrate in Romania, prin adoptarea noii legi a redeventelor, pana cel tarziu la sfarsitul anului 2017. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005970 (s)