News Flash:

Nasa fetitei agresate in lift ii acuza pe politisti: Au trecut zile bune pana sa-l prinda. L-au lasat sa-si faca geanta

8 Ianuarie 2018
926 Vizualizari | 0 Comentarii
pedofil3

Nasa fetitei agresate in lift de un angajat al Brigazii Rutiere, care se afla la Politia Capitalei la momentul transmiterii stirii, este nemultumita de modul in care au actionat politistii, precizand ca barbatul ar trebui pedepsit "mai rau ca un om de rand".
"El, ca politist, trebuie sa fie pedepsit mai rau ca un om de rand, pentru ca stia legile, probabil profilul lui psihologic era mult mai dezvoltat, stia ce e bine si ce nu e bine sa faca. Se pare ca acum doi ani a mai fost un caz similar. El recurgea doar la pipait si pupaturi, dar nici lucrul acesta nu e normal. Poate nu avea timp sa ajunga mai departe. Am inteles ca are o fata de 22 de ani. Sunt curioasa sa aflu declaratia fetei lui. Ce parere ar avea daca i s-ar intampla ei. Cum ar vrea ea sa fie pedepsit omul care i-ar face acest lucru? Au trecut zile bune pana sa-l prinda. L-au lasat sa-si faca geanta. Parerea mea. Il cunosteau, e clar", a spus nasa fetei.

Liderul de sindicat Dumitru Coarna sustine ca ca agentul banuit de agresiune sexuala este soferul unui sef de serviciu, existand indicii in legatura cu o alta infractiune, comisa in anul 2015.

"E venit din 2010 de la Jandarmerie, mai are o infractiune prin 2015, parca. Informatia a plecat de la Brigada de Politie Rutiera. Stan Eugen, ca persoana fizica, a comis o infractiune. Sigur ca e o problema de sistem de ce a ramas acolo. Era soferul unui sef de serviciu. Si-a recunoscut fapta, din cate stiu eu", a spus liderul Sindicatutului National al Politistilor si Personalului Contractual, Dumitru Coarna.
De asemenea, Coarna a precizat ca barbatul ar avea doi copii si ca ar fi fost ridicat de la sediul Politiei Rutiere.

Barbatul ar fi agresat sexual doi copii de cinci, respectiv noua ani, in liftul unui bloc din Capitala.

„In cauza au fost declansate cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de agresiune sexuala. Sectia 22 Politie sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 6 efectueaza investigatii in vederea depistarii si tragerii la raspundere penala a persoanei care a agresat minorii”, anunta, vineri seara, Politia Capitalei.

Politistii au inceput cercetarile dupa ce barbatul a fost surprins de o camera de supraveghere din liftul in care a incercat sa agreseze cei doi minori.

Incidentul a avut loc in cartierul Drumul Taberei.


politia capitalei dumitru coarna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006373 (s)