News Flash:

Multi moldoveni din Bucuresti o sustin pe Maia Sandu: "Vrem in UE!"

13 Noiembrie 2016
986 Vizualizari | 0 Comentarii
Maia Sandu
Zeci de cetateni moldoveni stau duminica la coada la ambasada Republicii Moldova din Bucuresti pentru a vota la alegerile prezidentiale de peste Prut, multi dintre ei studenti care au venit cu trenul sau cu autocarul din orasele aflate in aproierea Capitalei.
"Suntem aici ca sa votam. Ne dorim un viitor mai bun pentru tara noastra, pentru noi, pentru viitorul nostru. Vrem in Europa, vrem sa fim membri in Uniunea Europeana. Suntem studenti in Targoviste si am venit cu totii sa votam pentru ca votul nostru conteaza", spune o studenta care, alaturi de colegii sai, sta la coada la ambasada.
"Am votat pentru Moldova in comunitatea europeana. Am votat pentru ca Republica Moldova sa aiba un viitor, sa scape de hotii care azi conduc si guverneaza acolo. Eu locuiesc in Romania, dar sunt cetatean al Republicii Moldova unde merg des si am avut posibilitatea in 14 ani de zile sa fac o comparatie: ce inseamna comunitatea europeana si ce inseamna mediul asiatic unde vrea sa ne duca Dodon", spune un alt cetatean moldovean in varsta de aproximativ 60 de ani si care locuieste la Bucuresti.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004954 (s)