News Flash:

Cei mai bogati oameni ai lumii au pierdut 41 de miliarde de dolari dupa victoria lui Trump

11 Noiembrie 2016
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
Trump
Miliardarul Carlos Slim, cel mai bogat om din Mexic si al cincilea din lume, a pierdut 5,1 miliarde de dolari in urma surprinzatoarei victorii a lui Donald Trump in alegerile prezidentiale din SUA.
Pesoul mexican s-a depreciat cu 12% dupa anuntul rezultatului scrutinului din SUA, si odata cu el a scazut si averea lui Slim cu 9,2%.
Potrivit analistilor de la Bloomberg, in total, cei mai bogati oameni ai lumii au pierdut 41 de miliarde de dolari din cauza victoriei lui Trump, dupa ce pietele bursiere din intreaga lume au inregistrat scaderi.
Din cele 41 de miliarde, 6,5 au fost pierdute doar de oameni de afaceridin Mexic. Dupa Carlos Slim urmeaza in top Eva Gonda Rivera, a patra cea mai bogata persoana din Mexic, care a pierdut 487 de milioane de dolari si Lorenzo Servitje Sendra, a cincea cea mai bogata persoana din Mexic, a carui avere s-a diminuat cu 397 milioane de dolari.
Cu toate acestea, miliardarii americani, care reprezinta o treime din Bloomberg Billionaires Index, au avut cele mai mari pierderi in dolari, aproximativ 9,3 miliarde de dolari.
Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA, dupa ce s-a bucurat de sustinerea a 279 de electori, in schimb Hillary Clinton a castigat votul popular.

sua bloomberg bogati trump donald trump hillary clinton
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010295 (s)