News Flash:

Apropiat al lui Trump lanseaza un AVERTISMENT EXTREM DE IMPORTANT

11 Noiembrie 2016
956 Vizualizari | 0 Comentarii
trump presedinte
Colaborator apropiat al lui Donald Trump in trecut si coautorul al bestsellerului “Arta negocierii”, Tony Schwartz a fost in ultimul an una din cele mai critice voci la adresa republicanului, repetand de nenumarate ori ca acesta nu are structura psihica necesara pentru i se permite accesul la sistemul nuclear al SUA.


Potrivit lui  Schwartz, Trump, ales miercuri cel de-al 45-le presedinte al SUA, este un personaj “narcisist” si “paranoic” si suficient de labil psihic pentru a provoca un Armageddon nuclear.


“Acest barbat este total lipsit de constiinta, asa ca, in decursul anilor, am ajuns la concluzia ca nu am ce sa admir la el. A fost eficient din anumite puncte de vedere, dar are o personalitate dominanta, agresiva si impinge, impinge, pur si simplu nu se lasa pana nu obtine ce doreste”, a explicat Schwartz.  
El a postat cu regularitate pe Twitter comentarii acide la adresa candidatului republican si a conduitei acestui din camapania electorala. “Trump este complet capabil sa arunce lumea in aer daca sensibilitatile sale sunt lezate. Doamne Dumnezeule, nu-i dati pe mana codurile de la arsenalul nuclear”, a scris  Schwartz.

Potrivit The Independent, Schwartz lansase acelasi avertisment si intr-un interviu acordat anterior pentru The New Yorker: “Daca Trump castiga si primeste parolelede la armele nucleare, va fi o minunata ocazie sa puna capat civilizatiei noastre”.

donald trump tony schwartz nuclear paranoic codurile parolele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005474 (s)