News Flash:

Motoare turate la maxim in Timisoara, in memoria actorului Paul Walker - VIDEO

4 Decembrie 2013
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
Fanii actorului american Paul Walker, care a murit în urma unui accident de maşină, se vor întalni vineri seara, de la ora 20.00, pe platoul de la Stadionul “Dan Păltinişanu”. Timişorenii care l-au apreciat pe actorul din filmul “Fast&Furious” vor face un marş în memoria acestuia. 
“Dorim ca întalnirea noastră de vineri seara, din data de 06.12.2013 să aibă loc în cinstea persoanei care ne-a inspirat pe mulţi, timp de 14 ani, Paul Walker. Este regretabil ce s-a întamplat, un şoc, dar avem de învăţat din această oribilă întamplare”, spun organizatorii evenimentului.
 
Intalnirea va avea loc la ora 20.00, la Stadionul “Dan Păltinişanu”. La ora 21.15, vor pleca cu toţii, încet în coloană către sediul Iveco, de pe Calea Şagului, purtand pe maşini, sau pe tricouri o poza cu Paul Walker.
“Putem să îi arătăm, acolo sus unde este, recunoştinţa pentru munca lui, pentru inspiraţia care ne-a oferit-o, dar cel mai mult, pentru caracterul şi felul lui de a fi! Vă aşteptăm în număr cat mai mare şi să încingem cat mai multe motoare şi cauciucuriîn cinstea lui Paul Walker. Odihneste-te in pace, Frate! Pentru că noi, cei ce purtăm această pasiune, pana la urmă, suntem cu toţii, fraţi”, au mai transmis, pe pagina de Facebook, iniţiatorii marşului.
Printre cei care şi-au anunţat prezenţa se numără şi campionul naţional la motociclism viteză, girocanul Ionel Pascotă. Nimeni nu se duce să vadă un film din seria „Furios şi Iute“ pentru dramatism, dialoguri spirituale şi poveste sofisticată, ci pentru acţiune fără complicaţii filosofice, dar cu ceva umor. „Furios şi Iute 6“ este, însă, foarte bun pentru categoria lui, action/thriller. Adevarul.ro

Galerie Video


paul walker organizatorii evenimentului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007257 (s)