News Flash:

Modernizarea stadionului de rugby

8 Septembrie 2022
344 Vizualizari | 0 Comentarii
stadion rugby

Primaria Timisoara doreste sa ridice calitatea infrastructurii atat pentru sportul de masa, cat si pentru sportul de performanta, fapt pentru care face o serie de investitii in unitati de invatamant si in cartiere, in sali de sport, terenuri, stadioane.

Astazi, la ora 15, a expirat termenul final de depunere a ofertelor pentru achizitionarea serviciilor de expertizare si proiectare, care vizeaza modernizarea si extinderea stadionului de rugby din Ronat. S-au primit patru oferte de la:Studio Art Construct, Filips Art Design, SC HMS PROIECTARE SRL si  BLANK ARHITECTURE SRL. Ofertele vor intra in procedura de evaluare.

Proiectul de modernizare propune: 
-repozitionarea terenului actual pentru a amenaja doua terenuri de joc, 
-amenajarea unui teren pentru antrenamente, 
-inchiderea perimetrului de la stadion, 
-un sistem de iluminat nocturn, 
-irigare automata, 
-sistem de incalzire electrica a terenului, 
-tribuna acoperita si cu scaune moderne 
-realizarea spatiilor sanitare si administrative necesare pentru respectarea normelor UEFA si a organismelor de reglementare din domeniu.

Contractul de servicii „ET(expertiza tehnica) +DALI–Refunctionalizare a terenului  de sport, reabilitare si extindere a cladirii existente, inclusiv retele de utilitati, str. Pictor Aman nr.11” are o valoare estimata de 173.464,29 lei fara TVA. Durata contractului este de 60 de zile.

In baza contractului se vor presta urmatoarele servicii: Expertiza; Concept energetic si Concept architectural; Documentatie de avizare a lucrarilor de interventie (D.A.L.I), studii, avize/acorduri, conform certificatului de urbanism; Asistenta tehnica de specialitate din partea proiectantului in calitate de expert cooptat in perioada desfasurarii procedurii de achizitie a serviciilor de proiectare faza proiect tehnic.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006332 (s)