News Flash:

Castigatorii Deer Music de la Radio Guerrilla, livein Timisoara

7 Septembrie 2022
262 Vizualizari | 0 Comentarii
WildChild

Vineri in 9 septembrie, de la ora 19.00, clubul Manufactura gazduieste concertul trupei WildChild, castigatorii concursului Deer Music de la Radio Guerrilla. In deschidere va canta trupa Your Midwife On Ice.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WLxrjv0cfxY                                     

 

Trupa de stoner-rock WildChild, adica Dragos Diaconu, Stefi Popa, Dorian Emil si Andy Dragomir, vine din Sibiu. Formatia a aparut in anul 2015 si de atunci are la activ peste 100 de concerte. Tinerii sunt finalisti GBOB, si castigatori ai concursului Deer Music organizat de Radio Guerilla, o campanie prin care se descopera talente noi din undergroun-ul romanesc. Primul album al trupei a aparut in 2017, "Gates of Expression". Albumul a fost lansat in direct la Rock FM si a avut parte de o prezentare prin toata tara. In prezent WildChild lucreaza la al doilea album discografic, care va fi lansat anul acesta.

 

https://www.youtube.com/watch?v=it1gkPHaEjs

 

Liantul proiectului Your Midiwfe On Ice este pasiunea pentru muzica buna, iar telul trupei este de a aduce un suflu de aer proaspat in industria muzicala actuala, canalizand energia catre publicul deschis la nou si angrenat in fenomenul underground. Desi sunt la inceput de drum, Orlando Berneanu, David Pokker, Radu Grigoroiu, Octavian Serbanica si Andrei Giuca – aka Your Midwife On Ice – sunt determinati sa incante publicul iubitor de rock la fiecare concert.

"Peste substratul de rock alternativ toarna din belsug blues si versuri de inspiratie mucalit-metafizica cu mesaj pentru cei care-l prind. Se joaca de-a timpul si calatoriile doar asa de dragul muzicii." - Critic Eyez despre trupa Your Midwife On Ice.

 

Accesul la concertul din Manufactura costa 30 de lei. Pentru rezervari si detalii accesati evenimentul de pe Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006310 (s)