News Flash:

Mircea Basescu, adus la Curtea de Apel Bucuresti pentru judecarea contestatiei fata de arestare

27 Iunie 2014
798 Vizualizari | 0 Comentarii
Fratele presedintelui, Mircea Basescu, a fost adus, vineri dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, pentru judecarea contestatiei sale fata de masura arestului preventiv dispusa in dosarul de trafic de influenta.
Din arestul Politiei Capitalei a fost adus la instanta si Marian Capatana, intermediarul banilor pe care familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, i-ar fi dat lui Mircea Basescu pentru ca acesta sa intervina astfel incat interlopul sa scape de inchisoare. Capatana a contestat, si el, masura de arestare preventiva.
Decizia Curtii de Apel Bucuresti referitoare la cele doua contestatii va fi definitiva.
Mircea Basescu si Marian Capatana au fost arestati in 20 iunie, dupa ce familia lui Bercea Mondial a facut publice inregistrari facute pe ascuns de fiul acestuia, care ar proba traficul de influenta de care este acuzat fratele sefului statului.
Judecatorul de la Tribunalul Bucuresti care a dispus arestarea a aratat, in motivare, ca inregistrarile in care apar Mircea Basescu si Marian Capatana, puse la dispozitie procurorilor de familia lui Bercea Mondial, sunt legale, chiar daca ele au fost contestate de cei doi, si pot reprezenta mijloace de proba in dosar.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1105 (s) | 33 queries | Mysql time :0.045558 (s)