News Flash:

Filialele din Timisoara ale PNL, PDL si PNTCD au semnat un protocol de colaborare

26 Iunie 2014
701 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciprian Mihok
Lideri ai organizatiilor municipale din Timisoara ale PNL, PDL si PNTCD au semnat, miercuri dupa-amiaza, un protocol de colaborare "in vederea sustinerii proiectelor comune in administratia publica locala a municipiului" si pentru unificarea fortelor de dreapta.
Protocolul a fost semnat, miercuri dupa-amiaza, in sala de consiliu a Primariei Timisoara, de viceprimarul Dan Diaconu, presedintele PNL Timisoara, de consilierul local Adelina Tirziu, presedintele Organizatiei de Femei a PDL Timisoara, care l-a inlocuit pe presedintele PDL Timisoara, deputatul Cornel Samartinean, si de presedintele PNTCD Timisoara, Ciprian Mihok.
Protocolul semnat de cele trei partide prevede colaborarea pe plan politic si administrativ si sustinerea proiectelor Timisoarei.
"Semnatarii hotarasc, prin prezentul protocol, sa se alieze, formand o platforma politica de centru-dreapta, la nivelul municipiului Timisoara, avand drept scop colaborarea politico-administrativa in vederea sustinerii proiectelor comune in administratia publica locala a municipiului Timisoara, vizand cresterea calitatii vietii locuitorilor urbei si administrarea sa performanta. Reprezentantii partidelor politice ale prezentului protocol vor colabora strans in cadrul Consiliului Local al municipiului Timisoara, pentru indeplinirea obiectivelor municipalitatii", se arata in protocolul semnat.
La eveniment au fost prezenti si presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, si presedintele PDL Timis, Constantin Ostaficiuc, precum si consilieri locali si judeteni ai partidelor semnatare.
"La nivelul organizatiilor municipale, lucrurile au fost duse mai departe. Personal, imi exprim satisfactia ca astazi, trecand peste orgolii, peste anumite amintiri neplacute, conducerile la nivel de municipiu sunt aici, impreuna, pentru a semna acel protocol de colaborare administrativa. Timisoara si cetatenii Timisoarei, in majoritate, doresc unificarea dreptei. Am increderea ca in urma semnarii acestui protocol vom colabora si mai strans si ne vom pune si mai bine in slujba cetatenilor Timisoarei. Va trebui sa facem fata incercarii PSD de a incurca bunul mers al lucrurilor", a declarat Nicolae Robu.
Negocierile intre PNL si PDL la nivel judetean pentru unificarea dreptei politice sunt in desfasurare, potrivit celor doi lideri. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030927 (s)