News Flash:

Minunea mare a Sfintei Parascheva de la Iasi - Marturie: "trebuia sa ajung intr-un carut cu rotile, dar Sfanta m-a vindecat! Am spus aceasta rugaciune"

12 Octombrie 2017
985 Vizualizari | 0 Comentarii
Sfanta Parascheva2
Plangand la racla Sfintei si dand un pomelnic pentru rugaciune, m-am rugat Cuvioasei Parascheva sa-mi aduca lumina in viata. Si lumina a venit…”.
Suferind de o afectiune grava a coloanei vertebrale, am venit la Mitropolie cand nu mai credeam in nimeni si nimic. Simteam ca, din clipa in clipa, voi muri. In viata mea era numai intuneric si nici o speranta. Un om in carut cu rotile, tanar, ce speranta mai are?, imi spuneam, deznadajduita. Plangand la racla Sfintei si dand un pomelnic pentru rugaciune, m-am rugat Cuvioasei Parascheva sa-mi aduca lumina in viata. Si lumina a venit…
Vin de departe sa o vizitez; mi-e tare draga, cu multumirea ca sunt vindecata de acea cumplita boala. Si am convingerea ca „orice vom cere Tatalui, crezand, vom lua”. (Ana-Maria)

***

Numai Dumnezeu si Sfanta Parascheva mi-au salvat fiul!
Numai Dumnezeu si Maica Parascheva l-au salvat! Nu este aceasta o minune? La inceput nu ni se dadea nici o speranta, apoi l-am luat acasa sanatos, astazi are 41 de ani si niciodata n-a avut vreo tul-burare ulterioara.
In 1980, fiul meu, Adrian-Constantin, s-a accidentat, cazand pe ciment si lovindu-se la cap. A avut hemoragie, iar medicii de la urgenta au constatat o fractura de craniu. A stat 10 zile in spital la Roman, apoi a mers la Iasi la Neurochirurgie.
Pentru ca diagnosticul era sumbru, ne-am rugat pentru sanatatea fiului nostru la Sfanta Parascheva. Dupa o saptamana, copilul a fost externat, recomandandu-i-se doar evitarea, pentru un timp, a eforturilor fizice.
Numai Dumnezeu si Maica Parascheva l-au salvat! Nu este si aceasta o minune? La inceput nu ni se dadea nici o speranta, apoi l-am luat acasa sanatos, astazi are 41 de ani si niciodata n-a avut vreo tul-burare ulterioara. (Angela, Roman)

***

Operatie pe cord deschis, reusita cu ajutorul Sfintei Parascheva


Intr-o noapte m-am visat in spital, iar in camera de alaturi pentru mine se ruga o monahie in mod impresionant, cu mainile ridicate. La ince¬tarea rugaciunii, maicuta s-a intors spre mine in chip foarte cuvios, cu capul in jos, iar eu am recunoscut-o. Era Sfanta Parascheva de la Iasi. Chipul ei smerit si bland mi-a ramas in memorie pentru toata viata.
In 2009, un infarct, repetat de cinci ori in doua luni, a atras dupa sine mai multe internari la Serviciul Cardiologie de la Spitalul Fundeni. Aici mi s-au depistat doua artere ale inimii infundate in proportie de 90%. Am facut mai multe incercari de a fi operat la Spitalul Fundeni (Bucuresti) si la Iasi. In noiembrie am venit la Iasi pentru operatie, cerand ajutorul Sfintei Parascheva. Profesorul doctor m-a trimis din nou la Bucuresti, iar de acolo, la Constanta.

Mi-am dorit sa revin la Iasi, dar boala s-a agravat. Nu mai aveam mult de trait, intrucat nu-mi mai simteam mainile si nu aveam circulatie normala. Inima mea era din ce in ce mai slaba. Ma apropiam incet, dar sigur, de moarte.
Intr-o noapte m-am visat in spital, iar in camera de alaturi pentru mine se ruga o monahie in mod impresionant, cu mainile ridicate. La incetarea rugaciunii, maicuta s-a intors spre mine in chip foarte cuvios, cu capul in jos, iar eu am recunoscut-o. Era Sfanta Parascheva de la Iasi. Chipul ei smerit si bland mi-a ramas in memorie pentru toata viata.
A doua zi am primit un telefon de la Debretin, din Ungaria, de unde un profesor cu care vorbisem anterior ma anunta sa merg la Targu Mures pentru operatie. Acest lucru s-a si intamplat, iar operatia a fost o premiera pe tara. Acum ma simt bine si multumesc Sfintei Cuvioase Parascheva pentru ajutorul ei cel bun! (Ion Benescu, Constanta)


Rugaciune catre Sfinta Cuvioasa Parascheva
Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut toata faptura, nu intoarce fata Ta de la noi pacatosii, ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre, ce in toata ziua, nenumarate, cu nesocotinta le savarsim. Noi suntem pacatosi, netrebnici si plini de rautate; iar Tu esti izvorul viesii si al milostivirii. Nu ne lasa, Doamne! Nu trece rugaciunea noastra, a pacatosilor, nici ne rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci pentru ca nu suntem vrednici a castiga milostivirea prin sarguinta cea de toate zilele, daruieste-ne-o Tu ca un indurat mult-Milostiv.
Doamne, pentru rugaciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea si ne intareste cu Duhul Tau cel stapanitor, ca din adancul inimilor, cu bucurie sa slavim preasfant numele Tau in veci. Amin.

Sursa: Binefacerile Sfintei Cuvioase Parascheva. Marturii ale inchinatorilor.

preluat de pe ortodoxia

racla sfintei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004604 (s)